Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Brand Manager Campina

Brand Manager Campina

FrieslandCampina Belgium NV
Brand Manager Campina
Als Brand Manager Campina ben je samen met de brand lead verantwoordelijk voor de groei van het merk Campina. Daarnaast beheer je zelf een aantal zuivelcategorieën en ben je de drijvende kracht achter de digitale merk communicatie en activatie.

Jouw rol:

- Je neemt een voortrekkersrol om samen met de Brand Lead de business & marketing objectieven van het merk, je categorieën en de innovaties te behalen.

- Hiervoor leid je diverse marketing projecten en ben je de project lead van innovaties, die je beheert van idee tot realisatie in de markt. Je ontwikkelt het ondersteuningsplan (above & below the line), implementeert de 4P’s en volgt de resultaten op. Hiervoor werk je ook nauw samen met de diverse cross-functionele project teams.

-Je analyseert de performantie van het Campina merk, de zuivelmarkt, specifieke categorieën & marktonderzoeken en vertaalt je inzichten door naar concrete learnings en actieplannen.

-Je bent de drijvende kracht achter de digitale communicatie van het merk, in samenwerking met de media en creatieve agentschappen. Je maakt hiervoor aanbevelingen, volgt op en stuurt bij waar nodig. Je speelt hierbij ook een cruciale rol in het genereren van best practices voor het hele marketing team.

-Je volgt je marketing budget nauwgezet op en bent owner van de categorie P&L.

-Je werkt constructief samen met verschillende stakeholders binnen en buiten de organisatie, en onderhoudt positieve en productieve relaties met onze agentschappen.

Jouw profiel:

-Je hebt een Master opleiding, en koppelt dit met minstens 3 jaar relevante marketing ervaring binnen een merk context binnen een FMCG bedrijf.
-Je hebt een eerste ervaring met het lanceren van innovaties
-Je hebt een grondige kennis van digitale communicatie en activatie.
-Je bent sterk in business follow up en bent gedreven om door factbased analyses de commerciële resultaten te halen.
-Je bent hands on en met de nodige dosis creativiteit, denk je steeds oplossingsgericht en consumer-first.
-Je bent positief ingesteld, nieuwsgierig en neemt initiatief. Je hebt een echte “can do” mentaliteit
-Je hebt een passie voor merken.
-Je communiceert vlot en hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels.
-Je bent analytisch en hebt ervaring met Nielsen en GfK.
Destelbergen
https://careersatfrieslandcampina.com/nl/vacancies/brand-manager-campina/