Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Brand Marketeer Dreamland

Brand Marketeer Dreamland

Colruyt Group
Brand Marketeer Dreamland
Functie:
Dreamland wil kinderen en hun ouders inspireren om op een speelse manier te verbinden. Als Brand Marketeer speel jij hierin een belangrijke rol. Jij zet de merkidentiteit van Dreamland om in doelgerichte en klantgerichte communicatie en dit in lijn met onze communicatiestrategie.Concreet werk je rond verschillende campagnes, waaronder halloween, tuin-, en buitenplezier. Van deze campagnes een succes maken, dat doe je niet alleen. Je werkt samen met een dynamisch brand marketingteam en met experten zoals een mediastrateeg, social media manager, … Jij neemt de lead in grote campagnes en bewaart steeds het overzicht over alle taken.

Wat doe je concreet?

Je zet de communicatienoden uit de campagne- en productgroepwerking om in concrete communicatiedoelstellingen die worden ingevuld in een sterke communicatiecampagne.
Naar aanloop van een campagne schrijf je een briefing uit voor het intern en/of extern reclamebureau en volg je nauwgezet op van concept tot de uitrol. Dat doe je steeds met het vooropgestelde budget en afgesproken timing in het achterhoofd.
Je stelt een optimale kanaal/mediamix op in functie van doelstelling, doelgroep en budget. Dat doe je in samenwerking met een mediastrateeg.
Je volgt het communicatieplan op van elke campagne, je stuurt bij waar nodig en evalueert.

Je werkt in Halle, met de mogelijkheid om 1 à 2 dagen plaatsonafhankelijk te werken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een stevige ervaring van 10 jaar in brand marketing. Bij voorkeur heb je ervaring in retail en non-food. Kennis van performance marketing, customer journey optimalisatie en marketing automation is een enorme plus!
Coördinatie skills – Je beschikt over sterke projectmanagement skills en kan het overview bewaren over verschillende taken.
Autonoom – Je kan zelfstandig werken, bent stressbestendig en kan om met scherpe deadlines en denkt oplossings-, en resultaatgericht.
Hands-on – Je neemt graag de touwtjes in handen om de werking te verbeteren of nieuwe dingen te initiëren.
Teamplayer – Tegelijkertijd ben je een teamplayer die het gezamenlijk succes vooropstelt.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans en/of het Engels is een plus.

Wij bieden:
Stimulerende werkomgeving – Je kan rekenen op een boeiende, gevarieerde job in een Belgisch beursgenoteerd bedrijf waar je veel bijleert. Bovendien kom je terecht in een hecht, complementair team.
Impact en verantwoordelijkheid – Je hebt een verantwoordelijke functie met veel autonomie en afwisseling.
Permanente opleidingskansen – Je leert niet alleen veel on-the-job maar krijgt ook de kans om zowel intern als extern opleidingen te volgen in een evoluerende omgeving.
Extralegale voordelen – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals winstdeelname, maaltijdcheques en bedrijfswagen.

Contact:
Rani Van Seghbroeck
Halle
28965 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17293