Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Digital Customer Experience Manager

Digital Customer Experience Manager

Colruyt Group
Digital Customer Experience Manager
Functie:
Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group. Als digital customer experience manager bezorg je onze klanten ook online de beste winkelervaring. Een boeiende job met impact, bij een van de grootste retailers van België!   Via de website en app van Collect&Go kunnen klanten eenvoudig hun boodschappen bestellen bij Colruyt Laagste Prijzen en Bio-Planet. Als digital customer experience manager optimaliseer je de customer journey en zorg je voor een vlekkeloze klantenbeleving.  

Waar zijn bezoekers naar op zoek? Hoe bewegen ze zich online, wat zijn de valkuilen en opportuniteiten? Via marktonderzoek en digitale tools verwerf je relevante inzichten die je in samenwerking met je collega’s (product owners, conversiespecialist, developer voor A/B-testing, assortimentsbeheerders …) ook vertaalt naar concrete optimalisaties.

Wat doe je concreet?

Je definieert en analyseert onze customer journey(s): je identificeert en beschrijft klanten en journey(s), brengt de touchpoints in kaart en stelt relevante KPI’s op.
Je monitort de klanttevredenheid over de verschillende touchpoints. Je weet wat er leeft, identificeert behoeftes en wensen. Je ziet vooral opportuniteiten, zet testen en projecten op en reikt oplossingen aan om de klantervaring te verbeteren.
Je zorgt voor een vlotte doorstroming van informatie met de interne partners. Jij vertegenwoordigt de klant en gaat gericht in overleg om touchpoints en contactmomenten met de klanten te verbeteren.
Je analyseert de concurrentie en weet wat er leeft in de buitenwereld. Via marktonderzoek ontdek je de noden van de klant en vergaar je de nodige inzichten.
Je vertegenwoordigt de stem van onze klanten in innovatieprojecten en zorgt ervoor dat deze naadloos geïntegreerd worden binnen Collect&Go, samen met de go-to-market marketeer.
Je krijgt een mooi budget toegewezen waarmee je aan de slag gaat. Dit beheer je zelfstandig en je rapporteert hierover op maandelijkse basis.

Je werkt in Halle, een dag per week kan je ook regionaal werken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma, minstens 3 jaar ervaring in e-commerce en een doorgedreven kennis van online customer journeys en digitale (marketing)tools en platformen.
Netwerken en teamwerk – Je werkt samen met tal van partners, zowel intern als extern. Je zit in werkgroepen en overlegt met collega’s, kortom, je bent een echte teamplayer!
Analytische en datagedreven ingesteldheid – Je duikt graag in de cijfers om resultaten te analyseren en er inzichten uit te puren. Zo leer je voortdurend bij over wat goed of minder goed werkt en kan je bijsturen waar nodig.
Adviseren en kennis delen – Jouw collega’s kunnen op jou rekenen voor advies. Je deelt jouw kennis en ervaringen met hen en zorgt er zo voor dat het vakmanschap binnen het team steeds verder groeit.
Proactief – Je bent op de hoogte van nieuwe trends en doet voorstellen zodat we onze klanten nog beter kunnen bedienen.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans en/of het Engels is een plus.

Wij bieden:
Stimulerende werkomgeving – Je mag rekenen op een stimulerende werkomgeving (met een immens klantenbereik) en ruimte voor initiatief en persoonlijke groei.
Groeiperspectieven – Wij bieden kansen om voortdurend bij te leren. We investeren met interne en externe opleidingen continu in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
28629 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16937