Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Marketingstrateeg Collect & Go

Marketingstrateeg Collect & Go

Colruyt Group
Marketingstrateeg Collect & Go
Functie:
De klant staat centraal in elke goede marketingstrategie. Als ervaren marketing expert werk je dan ook graag vanuit die filosofie. Met een doordacht commercieel plan en boeiende innovatieprojecten breng je Collect&Go en haar klanten nog dichter bij elkaar. Een uitdagende rol met impact!Als marketingstrateeg van Collect&Go, de grootste online boodschappendienst in België, analyseer je trends, opportuniteiten en bedreigingen. Deze vertaal je naar de marketingstrategie en bijhorende projecten. Zo bouw je mee aan de langetermijnvisie van Collect&Go!Hoe bereiken we onze omzetdoelstelling? Hoe trekken we meer klanten aan? Hoe stellen we onze klanten nog meer tevreden? Als trekker zorg je, samen met collega’s uit diverse afdelingen als supply chain, verkoop en IT, voor antwoorden op die vragen bij het opstellen van ons commercieel plan.Op basis van klant- en marktinzichten geef je mee de service van Collect&Go vorm en vertaal je die samen met het team in commerciële doelstellingen voor de verschillende marketing P’s. Je volgt nadien ook de realisatie van de plannen nauwgezet op. Zo draag je bij tot de verdere groei van Collect&Go.Een greep uit je takenpakket:

Je analyseert trends, opportuniteiten en bedreigingen.
Je verzamelt informatie uit marktonderzoeken en andere bronnen en trekt daar treffende conclusies uit.
Je neemt actief deel aan het proces van strategische marketingplanning voor Collect&Go. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de methodologische en inhoudelijke input aan het directieteam.
In alles wat je doet, bewaak je de merkidentiteit van Collect&Go.
Je bent mee de drijvende kracht van innovatieprojecten en andere marketingprojecten


Je werkt in Halle en kan 1 à 2 dagen plaatsonafhankeijk werken.

Profiel:
Kennis en ervaring - Je hebt een masterdiploma in marketing, economie, handelswetenschappen (of gelijkwaardige ervaring) en je hebt al minstens 5 jaar ervaring in marketing, bij voorkeur binnen strategische marketingprojecten
Leiderschap – Je hebt een duidelijke visie en kan die ook overbrengen naar anderen. Je kan verschillende afdelingen en middelen mobiliseren om zowel het strategisch marketingplan als de innovatieprojecten te concretiseren en te realiseren. Je kan anderen enthousiasmeren.
Samenwerken – Je houdt ervan om samen met anderen projecten tot een goed einde te brengen.
Analytisch vermogen – Je kan makkelijk hoofd- en bijzaak van elkaar onderscheiden en werkt gestructureerd. Zo behoud je het overzicht.
Creatief en klantgericht – Je vertrekt altijd vanuit de klant en aarzelt niet om out-of-the-box te denken.
Talenkennis - Je communiceert op een duidelijke manier in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een plus.

Wij bieden:
Impact – Je hebt de eindverantwoordelijkheid voor de projecten die je begeleidt. Jouw initiatieven hebben een grote invloed op onze klanten. Zo speel je een grote rol in de verdere groei van een van sterkste merken van Colruyt Group.
Afwisseling – Geen enkele dag is dezelfde. Je kan al je talenten inzetten en wordt geprikkeld door vernieuwende, boeiende projecten.
Aangename en stimulerende werksfeer – Je werkt in een hecht team en kan rekenen op de expertise en constructieve feedback van je collega’s.
Groeikansen – Op basis van je talenten en interesses kan je je verder ontwikkelen. Je kan heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.

Contact:
Manon Koutstaal
Halle
28665 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17048