Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Senior Marketeer Corporate Marketing

Senior Marketeer Corporate Marketing

Colruyt Group
Senior Marketeer Corporate Marketing
Functie:
Het familiebedrijf Colruyt Group groeide in drie generaties uit tot een retailgroep met meer dan 30.000 medewerkers en een divers portfolio van food en non-food activiteiten, in België, Frankrijk en Luxemburg.

Food retail is een van de kernactiviteiten van Colruyt Group. Met fysieke winkels als Colruyt Laagste Prijzen, OKay, Spar en Bio-Planet, en de online dienst Collect&Go, is Colruyt Group de grootste food retailer in België. Naast retaildiensten focussen we ook op digitale diensten, bijvoorbeeld met Smart with Food, dat gepersonaliseerde voedings- en gezondheidsinitiatieven biedt.

Colruyt Group is ook actief binnen vertical farming en heeft eigen productieafdelingen voor huismerken als Boni, Everyday en Graindor.

We zoeken een senior marketeer om ons te ondersteunen in de realisatie van onze visie: steeds meer samenwerkingen en synergieën tussen onze verschillende ondernemingen binnen food.

Als senior marketeer draag je bij tot de strategische ontwikkeling van ons merkenportfolio dat zowel retail brands als product brands (huismerken) omvat.

Op basis van jouw professionele expertise, marktgegevens en klanteninzichten, help je om onze marktpositionering te bepalen, alsook de marketingdoelstellingen van ons food merkenportfolio en de gevolgen hiervan voor onze individuele merken. Je ontwikkelt marketingmodellen en zorgt ervoor dat ze binnen de groep geïmplementeerd worden.

Deze zaken verlies je daarbij nooit uit het oog: onze visie, bedrijfswaarden en business model, onze marktpositionering en marketingdoelstellingen op groepsniveau, en de potentiële synergieën tussen de verschillende merken.

Je werkt in Halle en kan tot twee dagen per week telewerken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma in marketing, economie, handelswetenschappen of communicatie en hebt ruime ervaring in marketing. Ervaring met e-commerce en/of digitale marketing is een pluspunt. Je hebt een achtergrond in retail/FMCG met een focus op food.
Creatief en oplossingsgericht – Je bent creatief en vindt makkelijk oplossingen voor problemen.
Analytisch en conceptueel – Je kan analytisch en conceptueel denken, en hebt een open geest.
Initiatief – Initiatief nemen en in interactie gaan met verschillende stakeholders, daar voel je je comfortabel bij.
Zelfstandig en teamgericht – Je werkt zelfstandig, maar bent absoluut ook een teamspeler.
Talenkennis – Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans en je hebt een goede kennis van het Engels.

Wij bieden:
Uitdaging – Een boeiende job in een dynamisch, groeiend team, in een bedrijf met een no-nonsensecultuur.
Verantwoordelijkheid en impact – Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je denkt mee op merkniveau en kan dus ook echt het verschil maken.
Zelfontplooiing – Een stimulerende werkomgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.

Contact:
Manon Koutstaal
Halle
29017 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17291