Brand Manager Cécémel/Chocomel Frankrijk

Brand Manager Cécémel/Chocomel Frankrijk

FrieslandCampina Belgium NV
Brand Manager Cécémel/Chocomel Frankrijk
Als Brand Manager bouw je mee aan de uitrol van ons Chocomel merk in Frankrijk. Jij gelooft in de kracht van sterke merken en kan niet wachten om onze consumenten te overtuigen met sterke activaties, innovaties en campagnes. De Franse markt veroveren? C’est complètement ton truc!

Jouw rol

- Je leidt diverse marketingprojecten (communicatie én activatie), denkt na over acties ATL en BTL en implementeert daarbij de 4P’s.
- Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de business & marketing objectieven.
- Samenwerken met mediabureau’s en creatieve agentschappen geven je energie, jij volgt nauwgezet op en zorgt voor een perfecte executie van jouw marketingplan.
- Bovendien hou je ervan om crossfunctioneel te werken op lokaal en internationaal vlak.
- Als Brand Manager analyseer en evalueer je continu de performance en vertaal je die inzichten in learnings en nieuwe actieplannen voor toekomstige succescampagnes voor Chocomel en de zuivelmarkt.
- Last but not least, je houdt het budget goed in de gaten als owner van je brand P&L.

Profiel

- Je blaast onze consument omver met sterke campagnes dankzij jouw grondige kennis van media, activatie en on- en offline communicatie, zowel in België als in Frankrijk.
- Als Brand Manager ben je analytisch ingesteld, je bewaart het overzicht op je acties en de commerciële resultaten. Je bent ook vertrouwd met brand P&L.
- Je gooit steeds jouw sterke “can-do” mentaliteit in de strijd, want je houdt ervan om initiatief te nemen én bent nieuwsgierig naar de nieuwste trends en opportuniteiten.
- Je hebt 5-10 jaar relevante marketing ervaring binnen FMCG ,kennis van de Franse markt is een pluspunt.
- Ook ervaring met Nielsen data is een plus.
- Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels.

FrieslandCampina biedt jou

The best of both worlds, want als Brand Manager geniet je van de open en informele sfeer lokaal én profiteer je van de voordelen van een internationale groep. We ontvangen jou met open armen in ons gepassioneerd én enthousiast team, waar duurzaamheid en innovatie centraal staan.

Onze grootste troeven:
- Interessant verloningspakket waaronder tal van extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, de mogelijkheid om te kiezen voor een leasewagen, fietsleasing , 13e maand, bonus, ….
- De ruimte om jouw talenten verder te ontwikkelen, de ruimte om initiatief te nemen én de kans om zelf aan het stuur te kruipen. Je krijgt namelijk heel wat verantwoordelijkheid, en opleiding om jou hierbij te ondersteunen.
- Purpose, je draagt bij aan onze missie, nourishing by nature, om gezonde producten in de markt te zetten op een duurzame manier. Want zowel jij als onze klanten verdienen het allerbeste.
- Fun, fun fun, want we houden van teamwork én stimuleren een gezonde cultuur. Denk maar aan maandelijkse afterwork drinks én gezellige uitjes.

Ons team

Samen met het Sales team ben je als Brand Manager verantwoordelijk voor de groei van het merk Chocomel in Frankrijk en rapporteer je aan de Senior Brand Lead Cécémel/Nutroma en Fristi in België. Jouw marketingplan en campagnes dragen rechtstreeks bij aan de businessresultaten
Gent