CRM Marketeer

CRM Marketeer

E5 Mode
CRM Marketeer
e5 speelt een hoofdrol in de Belgische fashion retail. Sinds 2021 wordt er een nieuw verhaal geschreven met nieuwe (familiale) eigenaars, een solide financiële basis en een passie voor het métier. De resultaten hiervan zijn vandaag al goed zichtbaar én voelbaar. Om dit nieuwe verhaal verder vorm te geven zijn we op zoek naar een CRM Marketeer.

What’s in a name?

Je gaat je specialiseren in CRM (Analytics) en Marketing Automation. Dankzij jouw inspirerende en converterende mails klikken klanten door naar onze site of bezoeken ze onze winkels. Hiervoor buig je je over de opmaak, design, content en planning van e-mails maar analyseer je ook de resultaten en optimaliseer je campagnes. Jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak.

° Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de vooropgestelde e-mail marketing strategie. Je focust hierbij op merchandising flows.
° Je analyseert, evalueert en optimaliseert bestaande en nieuwe CRM flows vanuit ons Marketing automation – systeem. Je hebt een A/B testing mindset.
° Je stelt rapportages op met aanbevelingen tot verhogen van de performance van campagnes op basis van data.
° Jouw belangrijkste doelstellingen: recruteren van nieuwe klanten, churn van bestaande klanten verlagen, ‘engagement’ en ROI van klanten verhogen, ‘customer lifetime value’ maximaliseren.
° Je werkt hiervoor nauw samen met marketing en e-commerce specialisten en stuurt in functie hiervan ook op het productaanbod in email.

Jouw profiel

Je hebt een bachelor of master opleiding Communicatie, Marketing of gelijkaardig.
Je bent een digital native en hebt een eerste ervaring in marketing automation.
Je bent georganiseerd en coördineert jouw projecten op een doeltreffende en pragmatische manier maar durft hierbij ook out-of the box denken.
Je voelt je thuis in een commerciële omgeving: je werkt graag met deadlines, bent stressbestendig en vindt een oplossing voor elk (technisch) probleem.
Je bent analytisch ingesteld, excel kent geen geheimen.
Je hebt bij voorkeur ervaring in enkele van de volgende tools: Adobe Campaign en Adobe/Google Analytics alsook UTM tagging.
Affiniteit met retail en/of ervaring binnen de modesector is mooi meegenomen.
Kennis van HTML/CSS waardoor je formats kan vormgeven a.d.h.v. codering is mooi meegenomen.

Wij zijn vooral op zoek naar nieuwe collega’s met een bepaalde attitude:

Je werkt voor het team en vindt het belangrijker dat het team wint, dan zelf te scoren.
Je houdt niet van middelmatigheid en je gaat er in je job altijd voor om de dingen echt goed te doen.
Je wil impact hebben, resultaten behalen en successen boeken.
Je ziet overal mogelijkheden om het anders en beter te doen, en je neemt daarin zelf initiatief.

Aanbod

Als e5 collega werk je mee aan de groei van een puur Belgisch fashion bedrijf. Wij geloven in een ongedwongen werksfeer waar iedereen zichzelf mag zijn. Dat doen we vol enthousiasme, met de nodige durf en vooral samen. Jij geeft het beste van jezelf. In ruil daarvoor krijg je een aantrekkelijk salarispakket, extralegale voordelen, een interessante vakantieregeling en personeelskorting op onze collectie.

Zin om mee te stappen in ons e5 verhaal? Solliciteer dan via jobs@e5.be
Sint-Niklaas