Regardez notre formation 24/7 et obtenez un billet gratuit pour Kinepolis !

Découvrez l'offre

Creative marketeer

Creative marketeer

Vias Institute
Creative marketeer
Vias institute doet als onhafhankelijk kenniscentrum onderzoek naar verkeersveiligheid, veiligheid en mobiliteit. Als collega op het marketing departement kan jouw takenpakket erg variëren van dag tot dag

- Vias heeft al tal van impactvolle sensibiliseringscampagnes uitgewerkt, zoals de BOB campagne en #AltijdAlert. Samen met externe partners bedenk je nieuwe online en offline campagnes en werk je deze volledig uit.
- Je ontwikkeld creatieve initiatieven om onze interne projecten te ondersteunen op vlak van marketing en communicatie. Dit kan gaan van het opmaken van een contentkalender en het plaatsen van advertenties, tot het uitschrijven van nieuwsbrieven.
- Je helpt bij het organiseren van interne en externe evenementen, zoals persconferenties.


Profiel

- Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma (marketing, bedrijfscommunicatie of een gelijkaardige richting) en hebt minimum 3 jaar ervaring in marketing. Dankzij deze ervaring heb je de nodige kennis om grote projecten te coördineren en om onze junior collega te ondersteunen.
- Als marketeer werk je vaak zelfstandig aan een project, maar krijg je ook ondersteuning van zowel het marketing departement als van de andere departementen.
- Je bent klantgericht en communicatief vaardig in zowel het Nederlands als het Frans. Kennis van het Engels is een troef.


Aanbod

- We bieden je een voltijds contract aan van onbepaalde duur. Je krijgt een marktconforme verloning, aangevuld met interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques (7 euro/per dag), ecocheques (250 euro/per jaar), een hospitalisatieverzekering, een groepsverzekering en een terugbetaling van het openbaar vervoer.
- We werken ook aan de verkeersveiligheid door structureel te telewerken (2 dagen per week).
- Je komt terecht in een klein team met collega’s die een serieuze meeting graag combineren met de nodige humor.
- Je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan interessante nationale campagnes waar je je creativiteit de vrije loop kan laten. Daarnaast krijg je ook de kans om extra opleidingen te volgen om zo alle elementen van marketing onder de knie te krijgen.
Brussel
https://www.vias.be/nl/jobs/creative-marketeer/