Digital Performance Specialist

Digital Performance Specialist

Nationale Loterij
Digital Performance Specialist
*Marketeer met een passie voor digitale activerings- of getrouwheidsprogramma's*

Onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de E-Commerce Team Manager zul je o.m. verantwoordelijk zijn voor het end-to-end activerings- en loyaliteitsbeleid van de bestaande spelers, via alle digitale kanalen en in afstemming met de betrokken managers binnen de Loterij-teams en partneragentschappen.

Je neemt dus samen met je collega’s de volledige verantwoordelijkheid voor de klantactivering, waarvan jij de ambassadeur wordt zodat de interne cultuur rond activering steeds gestimuleerd blijft, vooral bij de andere digitale teams. Je blijft op de hoogte van de planning van alle acties/momentums binnen de directie Marketing & Sales en je zet marketingtactieken in volgens het Player Lifecycle Framework dashboard.
Je belangrijkste doelstelling blijft de groei van het aantal play- en replay-momenten; evenals het maximaliseren van de ROI van promoties en van retentie.  

Je zult ook een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en implementatie van een ambitieus Business Intelligence-programma om het Player Lifecycle Framework te laten evolueren binnen het ecosysteem van de Nationale Loterij.
Brussel
https://nationaleloterij.portal.carerix.com/jobportal/vacature/96?lang=nl