Regardez notre formation 24/7 et obtenez un billet gratuit pour Kinepolis !

Découvrez l'offre

Employer Branding Strategist

Employer Branding Strategist

AG Insurance
Employer Branding Strategist
Daarom kies je voor AG

Een werkplek waar je zelf het heft in handen mag nemen. Waar iedereen je aanmoedigt om te tonen wat jij in je mars hebt. En waar je collega’s samen met jou hun schouders zetten onder de toekomst. Jij bent een durver die de klant écht centraal zet? Tot binnenkort dan, bij AG.

Dit is jouw topjob

Het team van Employer Branding & AG Communication staat in voor alle interne en externe corporate communicatie bij AG: als werkgever, als verzekeraar en als maatschappelijk geëngageerde onderneming. Om dit team te versterken, zoeken we nu een employer branding strategist.

* Als employer branding specialist werk je nauw samen met collega’s van HR Talent Acquisition en corporate communicatie. Samen stippel je onze employerbrandingstrategie uit. De vraag die jou bezighoudt: hoe slagen we erin om anderen er ook van te overtuigen dat AG een geweldige plek is om te werken? Zowel de typische profielen in de verzekeringssector als de profielen die niet spontaan aan ons denken.
* Je werkt dus op twee sporen: enerzijds werk je aan onze naamsbekendheid én aantrekkelijkheid als sympathieke werkgever op de langere termijn, anderzijds ondersteun je onze recruiters bij specifieke acties zoals jobbeurzen en gerichte rekruteringscampagnes.
* Op basis van onze employer story stippel je een doordachte contentstrategie uit en stel je een mediaplan op om die verschillende doelgroepen te bereiken. Je bekijkt de mogelijkheden vanuit paid, earned en owned media.
* Je waakt erover dat het verhaal van AG tot leven komt in alle touchpoints met potentiële kandidaten en zorgt mee voor een coherente candidate & employee experience.
* Het einddoel? Meer dan 250 nieuwe medewerkers per jaar aanwerven. De jobsite van AG (die je nu al even verkent), that’s where the magic happens. Je beheert deze website en zorgt ervoor dat de content die erop staat actueel, relevant én overtuigend is.
* Omdat je de resultaten van campagnes nauw opvolgt, weet je precies wat werkt en wat niet. Daar trek je lessen uit voor toekomstige acties.

Dit ben jij helemaal

* Employer branding is helemaal je ding. Je bekijkt het op strategisch niveau, zet ook geslaagde tactische acties en campagnes op van A tot Z. De ene keer sta je zelf in voor de creatieve uitwerking (copy, selectie van beelden, inhoudelijke invulling van evenementen…), de andere keer doe je een beroep op collega’s of externe partners.
* Je bent sterk in campagne- en projectmanagement. Je hebt een duidelijke aanpak, betrekt de juiste mensen en deelt zowel je successen als je learnings.
* Je bent dan wel gestructureerd, maar ook flexibel en stressbestendig. Last-minute een rekruteringsactie op poten zetten? Daarvoor kloppen we sowieso bij jou aan.
* Je slaagt er dus probleemloos in om meerdere borden tegelijk in de lucht te houden. (Figuurlijk dan. Alhoewel… als je het ook letterlijk kan, willen we dat graag zien!)
* Om dat te doen, kan je terugvallen op een sterk netwerk, zowel intern als extern.
* Je bent creatief, maar ook analytisch. Ben je vertrouwd met Adobe Analytics? Die bonuspunten heb je alvast binnen.
* Je hebt een diploma hoger onderwijs en minstens 5 jaar relevante ervaring, waarvan minstens 3 jaar specifiek in employer branding.

Dit wil je toch niet missen ?

* Een topjob bij de marktleider in de verzekeringssector. We streven er voortdurend naar om onze klanten nog beter te ondersteunen. En daarvoor rekenen we op jou.
* Een moderne werkomgeving in alle betekenissen: fysiek, digitaal én organisatorisch. Met o.a. flexibele werkuren, de mogelijkheid om tot 3 dagen per week te telewerken en aangepast IT-materiaal voor je thuiskantoor.
* Een enthousiast en dynamisch team dat een dikke 10 krijgt voor sfeer en gezelligheid.
* De kans om jezelf voortdurend te ontwikkelen, met een brede waaier aan opleidingen. Ideaal om al de vaardigheden te leren die jou kunnen helpen om je carrière verder uit te bouwen.
* Meer dan een job: we bieden je een hele carrière. Wil je na verloop van tijd van iets anders proeven? We begeleiden je en stimuleren je om al je talenten helemaal te benutten.
* Good vibes, daar gaan we voor. Met een uitgebreid welzijnsprogramma vol sportieve activiteiten en inspirerende workshops. Zo haal je meer uit je werk en je leven.
* Natuurlijk tellen de centen ook mee. Daarom krijg je een aantrekkelijk loonpakket. En omdat niemand beter weet dan jij wat je nodig hebt, kan je een deel van dat pakket zelf samenstellen.

Durf te springen!

Helemaal verkocht? Surf naar jobs.ag.be en druk op de knop om vandaag nog te solliciteren.
Brussel
https://ag.be/jobs/nl/jobs-en-stages/vacatures/employer-branding-strategist-407581.html