Regardez notre formation 24/7 et obtenez un billet gratuit pour Kinepolis !

Découvrez l'offre

YOUNG GRADUATE: DEALER ENABLEMENT OFFICER

YOUNG GRADUATE: DEALER ENABLEMENT OFFICER

BMW Belux sa/nv
YOUNG GRADUATE: DEALER ENABLEMENT OFFICER
JE FUNCTIE:

Binnen het Dealer Network Development & Performance team ligt de focus op de duurzame ontwikkeling van onze contractuele BMW Group Belux retail partners, alsook op het creëren van een premium beleving voor onze klanten. Als Junior Dealer Enablement Officer ondersteun je, samen met het team, onze retail partners doorheen een boeiend digitaal transformatieproces dat hen zal toelaten om zowel de fysieke alsook digitale customer journey naar een hoger niveau te tillen.

Vanuit jouw rol waak je over de BMW Group contractuele normen die de fysieke en digitale merkervaring in het BMW & MINI retail netwerk vormgeven, faciliteer je het bijhorende auditproces en ondersteun je onze partners bij het gebruik van de retail standards self audit tool. Ook bij nieuwbouw- of verbouwprojecten verleen je advies op het vlak van Indoor & Outdoor Communication Systems teneinde de door BMW Group vooropgestelde uniformiteit in het retail netwerk te waarborgen.

In het kader van de klantenbeleving, beheer je enerzijds verschillende reporting tools (Mystery Shopping,…) die de klantenprocessen bij onze concessiehouders in kaart brengen en analyseer je de resultaten met de insteek concrete verbeterinitiatieven uit te werken. Anderzijds ondersteun je het digitale veranderingsproces van de customer journey, en neem je hierbij de first line support voor jouw rekening met betrekking tot digitale tools die zowel de customer experience alsook de procesefficiëntie bij onze retail partners naar een hoger niveau moeten tillen.

Tenslotte leid je ad hoc projecten in goede banen en draag je samen met het Dealer Network Development & Performance team bij tot een succesvolle, future proof implementatie van onze marktstrategie en bijhorend retail model.

JE PROFIEL:

Een masterdiploma in een economische richting
Sterke analytische skills en communicatieve vaardigheden
Een verregaande interesse in digitale transformatie alsook in de automotive industrie
De drive om zowel zelfstandig als in team te werken
Goede kennis van Nederlands, Frans en Engels
De mogelijkheid om te starten onder een startbaanovereenkomst
Bornem
https://www.werkenbijbmw.be/jobs/271/young-graduate-dealer-enablement-officer