Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Business Application Manager

Business Application Manager

Colruyt Group
Business Application Manager
Functie:
In het VAKcentrum Marketing Promotion verzamelen we knowhow en expertise rond onze klanten en marketing promotie voor de merken van Colruyt Group, van Colruyt tot Dreamland. Jij beheert marketing promotion applicaties en softwares met de IT-afdeling. Reken op veel impact en boeiende samenwerkingen!

Jij zet je expertise in marketing promotion in om met zowel onze IT-afdeling als onze marketing en creatieve afdelingen marketing promotion applicaties en softwares verder te verfijnen of nieuw te ontwikkelen. Zo sluiten ze perfect aan bij de doelstellingen van onze merken en bereiken we onze klanten optimaal. Dit is een gloednieuwe rol bij Colruyt Group waarin je veel vrijheid krijgt om te pionieren!

Wat doe je concreet?

Je stelt een roadmap op voor de verfijning/ontwikkeling van tools, zodat ze perfect aansluiten op de doelstellingen van onze merken.
Je vertaalt deze roadmap naar een technisch ontwikkelingstraject met de application manager bij IT.
Je rapporteert regelmatig over de vorderingen aan je stakeholders.
Je definieert werkmethodes en –processen, zodat iedereen op dezelfde manier te werk gaat.
Je voorziet de nodige trainingen en coaching voor kerngebruikers.
Je bewaakt de opgestelde governance en stuurt desnoods bij.
Je documenteert doorheen deze projecten ook de ontwikkelingen, best practices, knowhow, do’s-and-don’ts … Zo zorg jij dat nieuwe kennis centraal opgenomen wordt en makkelijk gedeeld kan worden met key users van de tools, vandaag en morgen.
Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.
Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een achtergrond in marketing of communicatie en al 3 à 5 jaar relevante professionele ervaring. Je bent ook geïnteresseerd om je te verdiepen in de technische kant van de tooling en applicatie. Ervaring als projectmanager is een pluspunt.
Conceptueel denken – Je hebt een helikopterview en kan nadenken over het doel op lange termijn van een tool.
Communicatie-skills – Je capteert vlot de noden van onze merken, kan ze in duidelijke taal vertalen naar een technisch traject (en omgekeerd) en bent makkelijk benaderbaar. Iedereen slaat graag de handen in elkaar met jou!
Gestructureerd – Je werkt volgens een strakke planning en volgt de lopende zaken kort op de bal op.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, zodat je vlot kan samenwerken met al je partners en stakeholders. Kennis van het Frans is een pluspunt.
Wij bieden:
Variatie en verantwoordelijkheid - Je krijgt een boeiende job met veel variatie, uitdaging en plezier.
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een dynamisch team en zit aan de bron van toffe, spannende projecten.
Breed netwerk – In jouw job werk je met veel mensen samen die een andere expertise of achtergrond hebben dan jijzelf. Je bouwt bij ons in een mum van tijd een breed en boeiend netwerk uit.
Impact – Je komt terecht in een energieke omgeving waarbij je ook daadwerkelijk de resultaten ziet van je inspanningen. Je bouwt mee aan een consistente marketingaanpak binnen onze merken en helpt zo de noden van onze klanten mee optimaal te beantwoorden.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Contact:
Manon Koutstaal
Halle
27099
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/15633