Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Commercieel online marketeer e-commerce

Commercieel online marketeer e-commerce

Colruyt Group
Commercieel online marketeer e-commerce
Functie:
De Dreamland webshop geraakt stilaan op kruissnelheid zoals een van onze vliegensvlugge drones. Om deze hoge vlucht bij te houden zijn we op zoek naar een online Mastermind die met de juiste SEA en andere online advertising-blokjes helpt bouwen aan de leukste online winkel van België.

Als commercieel online marketeer ben je verantwoordelijk voor de strategie, uitvoering en rapportage van onze online paid media campagnes. Je zit mee aan de knoppen om online campagnes te beheren in Google Adwords en Doubleclick (search, shopping, affiliate, retargeting, display,…). Je bouwt de webshop van Dreamland commercieel verder uit door je inzicht in de e-commerce markt en je ervaring om nieuwe opportuniteiten te vinden in SEA, retargeting, Google Adwords (Search, Display en Shopping), affiliate, etc.

Je monitort, analyseert en evalueert onze online advertising campagnes (o.a. via A/B-testing) en je zet deze om naar concrete doelstellingen of KPI’s. Hiermee zorg je voor een continue verbetering van onze businesscijfers en optimaliseer je de ROI van onze webshop. Op basis van je data adviseer je welke kanalen het meeste resultaat halen en dit brief je naar ons advertising agency zodat zij de praktische uitwerking kunnen regelen.

Je hebt een commerciële speurneus en spot opportuniteiten om zo meer sales te genereren voor Dreamland. Naast je online advertising taken ben je ook verantwoordelijk voor de realisatie van enkele digitale projecten. Zo creëer je een online omgeving die nieuwe klanten aantrekt en bestaande klanten tevreden houdt.

Je werkt in Lot (regio Halle), 1 à 2 dagen per week kan je in één van onze regionale kantoren werken en rekenen we op je expertise voor het verder uitbouwen van onze webshop.

Profiel:
Opleiding en ervaring – Je hebt minstens twee jaar relevante ervaring opgebouwd als online marketeer in een commerciële retailomgeving of in een agency.
Technische kennis – Je bent technisch sterk en je hebt kennis van SEA, SEO, CRO. Kennis van affiliate marketing en Doubleclick zijn een plus.
Analytisch en nauwkeurig – Je bent analytisch ingesteld en je kan grote hoeveelheden data snel omzetten naar overzichtelijke rapporten. Je hebt een goede kennis van Excel en Google Analytics.
Creatief en oplossingsgericht – Door jouw innovatieve mindset en enthousiasme voor online advertising krijg je Dreamland bovenaan de online zoekresultaten en zorg je voor meer bezoekers in onze webshop.
Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Engels.

Wij bieden:
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, een bedrijfswagen, groepsverzekering en maaltijdcheques.
Impact – Je krijgt de kans én het budget om direct mee te bouwen aan de online commerciële strategie van de grootste retailer van België.
Ruimte voor initiatief – Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en je functie en verantwoordelijkheden voor een deel zelf praktisch in te vullen.
Blijven leren en ontwikkelen – Je werkt in een team van experten in online advertising waar je veel van kan leren. Daarnaast investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen continu in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.
Lot
24278-21XI-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13554