Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Communicatiecoördinator Collect&Go

Communicatiecoördinator Collect&Go

Colruyt Group
Communicatiecoördinator Collect&Go
Functie:

In deze rol coördineer je alle marketingcommunicatie-initiatieven die ondernomen worden om Collect&Go als merk te laten groeien. Je houdt de touwtjes stevig in handen zodat campagnes op tijd opgeleverd worden, binnen budget en met de gewenste kwaliteit. Zo speel jij een cruciale rol in hun succes!Als Communicatiecoördinator bij Collect&Go ondersteun je de Campagne Marketeer in het realiseren van succesvolle campagnes.

Wat doe je concreet?

Je bereidt campagne meetings voor en zorgt ervoor dat alle informatie voorhanden is om de meeting efficiënt te laten verlopen. Tijdens de meeting noteer je nauwgezet alle gemaakte afspraken en todo’s.
Je bezorgt alle nodige informatie over een campagne aan de verschillende kanaalverantwoordelijken en waakt erover dat hun detailbriefings in lijn liggen met de campagnedoelstellingen. Hierna stem je af met het team dat instaat voor de uitvoering. Dankzij jou is er een duidelijke werkplanning.
Via een wekelijkse campagnemeeting evalueer je de status en vooruitgang. Zo volg je de productie nauwgezet op. Dit kan zowel met interne, als met externe partners zijn. Onder jouw coördinatie gebeurt de oplevering op tijd, binnen het afgesproken budget en voldoet de campagne aan alle verwachtingen.
Na een campagne sta je samen met de Campagne Marketeer in voor de evaluatie van de resultaten.
Je bent ook verantwoordelijk voor het afstemmen over en het inplannen van regionale communicatie.
Kortom, jij neemt de praktische kant van alle campagnes voor jouw rekening. You make it happen!

Je werkt in Halle.


Profiel:

Opleiding en ervaring – Je hebt een diploma in een marketing gerelateerde richting en 1 à 2 jaar ervaring met het coördineren van campagnes.
Gestructureerde aanpak – Je werkt bijzonder doelgericht en planmatig. Dankzij jouw gestructureerde aanpak heb je de touwtjes doorheen elk project, voor elke campagne, stevig in handen.
Vooruitziend – Je denkt vooruit. Ook al staat iets pas voor over enkele maanden op de planning, jij onderneemt nu al de nodige actie.

Assertiviteit – Je communiceert vlot met alle leden van het team en kan de nodige portie assertiviteit aan de dag leggen om projecten te laten vooruitgaan. 
Stressbestendigheid – Je werkt immers met deadlines.
Talenkennis – Je beheerst het Nederlands en hebt een goede kennis van het Frans.

Wij bieden:

Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een no-nonsensecultuur met ruimte voor initiatief en persoonlijke groei. Je krijgt de kans interne en externe opleidingen te volgen.
Reële doorgroeimogelijkheden – Binnen onze organisatie doen zich veel kansen voor om door te groeien en een boeiende carrière uit te bouwen.
Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Alison Jouwena
Halle
26024
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14608