Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Conversation Manager

Conversation Manager

Ethias
Conversation Manager
Welke zullen mijn verantwoordelijkheden zijn?Binnen de brede Marketing context en samen met je team geef je vorm aan het Social Media beleid. Je bepaalt hiervoor een heldere content strategie en rolt deze verder uit door onder andere het uitwerken van social media campagnes! Voor een groeiende community aan klanten creëer je relevante en creatieve campagnes op onze online kanalen. Dit kan gaan van Facebook, Instagram tot Youtube, blogs,… Hiervoor krijg je de kans om samen te werken met collega’s uit verschillende teams maar ook externe partners en agentschappen.


Bovendien stuur je agentschappen en projecten aan, waarbij je nauwkeurig de budgetten, deadlines en kwaliteit van de campagnes opvolgt en proactief de nodige verbeteringen aanbrengt. Deze zijn er voornamelijk op gericht om onze producten en diensten in de kijker te zetten! Als project manager kan de link leggen tussen sociale media en grotere omnichannel marketing campagnes.


Tot slot analyseer je en monitor je de impact van jouw campagnes en waarover je zowel schriftelijk als mondeling rapporteert naar jouw collega’s en verantwoordelijke toe
Luik
https://jobs.ethias.be/content/jobpage.asp?a=DETAIL&jdkid=371&l=DUTCH