Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Marketing Researcher

Marketing Researcher

Colruyt Group
Marketing Researcher
Functie:
Als marktonderzoeker ga je aan de slag in een ervaren team van marktonderzoekers binnen de afdeling corporate marketing van Colruyt Group. Samen voeren jullie projectmatige onderzoeksopdrachten uit zodat onze bedrijven meer inzicht krijgen in de motivaties, verwachtingen en gedrag van onze klanten.

Je takenpakket bestaat uit:

De briefing van een opdrachtgever vertalen naar een duidelijk onderzoeksproject (marketingvraag, onderzoeksvraag, timing, budget, …)
Een onderzoeksmethode opstellen op basis van de vraag (focusgroepen, diepte-interviews, kwantitatieve vragenlijsten, een combinatie van opties, ...)
De data analyseren, een overzichtelijk rapport opstellen met je inzichten en aanbevelingen en je resultaten presenteren aan de opdrachtgever.
Je voert je onderzoeksproject zelf uit van A tot Z of je besteedt een deel of het hele project uit, terwijl je garant blijft staan voor de kwaliteit.

Je deelt jouw inzichten over klanten met je interne partners op vergaderingen en in projectgroepen. Zo help je Colruyt Group het verschil te maken op het gebied van klantgerichtheid.

Je hebt minimaal twee à drie jaar ervaring in marktonderzoek (kwalitatief, kwantitatief, ...) en je hebt een basiskennis van het Frans.

Je werkt in Halle.

Profiel:
Opleiding en ervaring – Je hebt minstens een masterdiploma (of gelijkwaardige ervaring). Je hebt ten minste twee jaar ervaring in kwalitatief marktonderzoek.
Analytisch vermogen – Met je kritische ingesteldheid kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden in ingewikkelde situaties. Je bent goed met cijfers en kan complexe gegevens vertalen in heldere inzichten en adviezen.
Vlot en overtuigend communiceren – Je inspireert je collega’s met je enthousiasme en gedrevenheid. Je neemt vaak het initiatief en bent assertief genoeg om je collega’s te overtuigen van je mening.
Leergierigheid – Je bent gedreven om dat beeld over de motivaties en verwachtingen van klanten steeds scherper te krijgen, ook met nieuwe technologieën en methodes.
Talenkennis – Voor deze functie zoeken we een Nederlandstalige en een Franstalige marktonderzoeker (om diepte-interviews te voeren in de moedertaal). Je spreekt ook vlot de andere taal zodat je makkelijk kan samenwerken met je collega’s en externe partners.

Wij bieden:
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen, zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques.
Impact en verantwoordelijkheid – Dankzij jouw marktonderzoek leren de bedrijven van Colruyt Group hun klanten beter doorgronden en kunnen ze hun doelgroepen beter bereiken.
Blijven leren en ontwikkelen – Een bedrijf groeit pas als zijn medewerkers groeien. Daarom investeert Colruyt Group met interne en externe opleidingen in de professionele en persoonlijke ontwikkeling van al zijn mensen.
Stimulerende werkomgeving – Bij Colruyt Group werken meer dan 29.000 mensen. En toch zijn we geen nummers. Jij krijgt hier de ruimte om te zijn wie je bent, en de vrijheid om initiatief te nemen.

Contact:
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/12548
Anne Vermout
Halle
24378-VLP2-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13268