Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Opleidingsverantwoordelijke VAKcentrum Marketing

Opleidingsverantwoordelijke VAKcentrum Marketing

Colruyt Group
Opleidingsverantwoordelijke VAKcentrum Marketing
Functie:
In het VAKcentrum Marketing verzamelen we onze knowhow en expertise rond onze klanten en marketing voor alle merken van Colruyt Group, van Colruyt Laagste Prijzen tot Dreamland. Jij werkt een strategie en trajecten voor marketingopleidingen uit. Een rol met veel impact!

In jouw rol stippel jij vanuit ons VAKcentrum een opleidingsbeleid en plan van aanpak uit rond marketingtraining in heel Colruyt Group, van onze corporate marketeers tot de marketingafdelingen van Colruyt Laagste Prijzen, OKay, CRU, DATS 24 …

Wat doe je concreet?

Je werkt een overkoepelend opleidingskader uit voor marketingtrainingen, waarbinnen je de noodzakelijke competenties en trajecten vastlegt.
Je bekijkt per marketingfunctie welke competenties nodig zijn en koppelt hieraan een maturiteitstraject van 5 jaar die onze marketeers doorlopen om te groeien in hun rol. Zo’n traject kan bestaan uit basisblokken en meer gepersonaliseerde elementen, zodat marketeers ook een geïndividualiseerd traject kunnen volgen.
Je werkt de opleidingstrajecten zelf ook mee uit en optimaliseert ze, zoals een ‘klassiek’ traject (klassieke media als folders, radiospots …) en een digitaal traject (denk aan SEO, SEA, GDN …).
Je beheert en optimaliseert de opleidingstrajecten op lange termijn: je volgt de kwaliteit op, schaaft de inhoud en/of format bij, beheert de relatie met trainingspartners als UBA en BAM …
Je zet zelf ook KPI’s en doelstellingen om je voortgang te meten.
Kortom, een rol waarin je een grote stempel drukt op de sterkte van onze marketeers en dus de kracht van onze merken in de buitenwereld!

Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt zeker 10 jaar ervaring in marketing en 5 jaar relevante ervaring als verantwoordelijke training. Een diploma of certificaat waaruit didactische of coachende knowhow blijkt, is een plus.
Strategisch en analytisch vermogen – Je kan op strategisch niveau denken en analyseert vlot noden, gebreken en sterkten van een bestaande situatie. Zo koppel jij snel concrete acties aan je conclusies.
Leiderschapskills en doelgericht – Je neemt de touwtjes makkelijk in handen en kan anderen overtuigen van je ideeën. Je gaat daarbij ook recht op je doel af.
Flexibiliteit en communicatieskills – Je past je makkelijk aan veranderende omstandigheden aan en je communiceert snel en duidelijk. Tel daarbij dat je vlot bent in de omgang en jij hebt in no time een breed netwerk.
Innovatiegericht – Jij kijkt verder dan de bestaande situatie en blijft ook verder kijken. Naarmate noden, trends en omstandigheden veranderen, introduceer je ideeën, tools … Zo blijft onze visie op en aanbod aan marketingopleidingen relevant en hot, net als onze marketingacties.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels, zodat je vlot kan samenwerken met al je partners en stakeholders. Kennis van het Frans is een pluspunt.

Wij bieden:
Impact en verantwoordelijkheid – Je bepaalt ons opleidingsbeleid en opleidingsaanbod voor de groei van marketeers in heel onze groep, vandaag en morgen. Een flinke verantwoordelijkheid!
Variatie – Je krijgt een waaier aan uitdagingen die je de wereld van marketing op een heel andere manier leren kennen.
Ruimte voor initiatief – Je krijgt bij ons de ruimte om je job met twee handen vast te pakken en vorm te geven zoals jij het beste vindt.
Groeimogelijkheden – Bij Colruyt Group kan je rekenen op een breed aanbod aan professionele en persoonlijke opleidingen.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:
Manon Koutstaal
Halle
26958
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/15547