Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Team Manager IT

Team Manager IT

Colruyt Group
Team Manager IT
De afdeling Digital Delivery zorgt voor digitale touchpoints, zodat ook onze online marketing- en communicatiecampagnes een succes zijn. Jij stuurt de experts aan die de bouw en continuïteit van deze touchpoints ondersteunen. Reken op veel uitdaging en verantwoordelijkheid!

Jij geeft leiding aan een aantal technische experten, van application managers over IT-architecten tot system engineers. Je brengt de nodige structuur in je team en zorgt dat ze steeds vaktechnische begeleiding kunnen krijgen van andere specialisten. Zo kunnen jouw teamleden op hun beurt de ontwikkelaars van digitale touchpoints (voornamelijk websites en apps) optimaal ondersteunen.

De bouw en het beheer van deze touchpoints gebeuren in agile of scrum teams. Je werkt nauw samen met je collega-team managers, die deze scrum teams begeleiden.

Wat doe je concreet?

Je verzekert de continuïteit van de systemen. Waar nodig, verdiep je je ook in de inhoud, zodat je voldoende inzicht verwerft om de noden te detecteren.
Je garandeert met je team dat de projecten opgeleverd worden binnen de deadline, verwachtingen en het budget.
Je zorgt voor een vlotte organisatie en resourceplanning in je team.
Je helpt je teamleden groeien op technisch, inhoudelijk en persoonlijk vlak, zodat jullie de expertise hebben om alle noden te beantwoorden.
Kortom, een zeer gevarieerde job waarin je de handen in mekaar slaat met verschillende vakspecialisten!

Je werkt in Halle.

Profiel

Kennis en ervaring – Je hebt een stevige basis in IT, maar hoeft geen expert te zijn. Wel heb je ervaring als (IT) people manager en/of projectmanager.

Leidersrol – Je kan knopen doorhakken om de kwaliteit van je team continu te verbeteren en je creëert een samenwerking van vertrouwen en respect.

Coaching – Je houdt ervan om teams te coachen, aan te sturen en te motiveren. Je kennis van IT helpt je ook om je teamleden optimaal te ondersteunen. Jij vormt de brug tussen verschillende partijen en communiceert vlot met iedereen.

Organisatie – Je onderscheidt makkelijk hoofdzaak van bijzaak en legt de juiste prioriteiten voor je team. Je zorgt voor een duidelijke organisatie en behoudt altijd het overzicht.

Empathie en diplomatie – Je luistert naar de noden en wensen van je team en bepaalt met hen hun groeipaden. Je helpt hen elke dag beter te worden en zij zijn gerust met jou aan het roer.

Kritische geest – Je bent mee verantwoordelijk voor de geleverde kwaliteit en bent dus kritisch voor jullie werk. Je denkt vanuit opportuniteiten en daagt je team uit om naar het beste te streven.

Talenkennis – Je communiceert vlot in het Engels en het Nederlands. Zo kan je al je teamleden optimaal ondersteunen.

Wij bieden

Stimulerende werkomgeving – Tientallen merken, alle mogelijke manieren om die – digitaal – aan de man te brengen en een bedrijf dat de deur wagenwijd openzet voor nieuwe suggesties.

Uitdaging – Jouw missie? Je hebt de ambitie om van Digital Delivery een afdeling te maken waar operational excellence de norm is en kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie vanzelfsprekendheden zijn. Je houdt van mensen en begrijpt dat zij je ‘goud’ zijn. Met hen en dankzij hen zorg je voor tevreden opdrachtgevers.

Impact en verantwoordelijkheid – In je job zie je snel de impact van de projecten waarmee jouw medewerkers bezig zijn. Jij draagt daarbij een grote verantwoordelijkheid: je zorgt ervoor dat alle digitale platformen er komen, picobello en volgens de gemaakte afspraken.

Grondige opleiding – Je kan rekenen op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.

Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
26257--UBA-2M9C
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14768