Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Team Manager Marketing ColliShop Professional

Team Manager Marketing ColliShop Professional

Colruyt Group
Team Manager Marketing ColliShop Professional
Functie:

Collishop Professional bundelt de B2B-non-foodactiviteiten van Colruyt Group en biedt een service op maat voor professionals. Jij vertaalt onder andere de noden van onze professionele klanten en van onze partners in een marketingstrategie. Zo bouw je mee aan onze groei. Een pioniersfunctie!

We willen onze professionele klanten Xtra Present aanbieden, een uitgebreid digitaal B2B2C-platform waarmee ze hun klanten en medewerkers kortingen kunnen aanbieden. Maar daar stopt het niet, want we serveren er ook de nodige efficiënte dienstverlening bij. Onze partners willen we dan weer ondersteunen in het aantrekken van klanten naar hun omnichannel-winkels.

Bij deze missie speel jij een grote rol op strategisch én tactisch niveau. Je zet immers een efficiënte marketingstrategie op voor onze professionele klanten die je vervolgens vertaalt naar een tactisch marketingplan. Welke noden hebben onze klanten? Hoe vertalen we ons aanbod naar hun verwachtingen? En hoe kunnen we onze klanten bereiken? Je dompelt je helemaal onder in hun leefwereld en gaat op zoek naar de antwoorden. Een uitdagende speurtocht die je inzicht geeft in de doelgroep en onze segmentatie bepaalt. En dat zijn de basisingrediënten van je marketingstrategie.

Daarnaast neem je ook verantwoordelijkheid over de technische projecten en werk je samen met een team marketeers, projectleiders en andere vakspecialisten. Je geeft dus al kort na je start rechtstreeks leiding aan een aantal medewerkers.

Last but not least analyseer je verkoopcijfers, laat je marktonderzoek uitvoeren, blijf je op de hoogte van trends en voer je gesprekken met professionele klanten, partners en andere stakeholders. Ontbreekt er iets in ons aanbod? Kunnen we het bestellen op onze e-commerce site nog efficiënter maken voor de professionele klant en eindklant, gebruik makend van nieuwe technologieën? Kortom, je analyseert alle informatie en maakt op basis daarvan een marketingplan voor deze doelgroep.

Je werkt in Halle.

Profiel:

Kennis en ervaring - Je hebt een bachelor- of masterdiploma in marketing, economie of een gelijkaardige richting. Concrete ervaring op strategisch niveau is ook belangrijk.
Initiatief – Je krijgt veel ruimte voor initiatief: je hebt de vrijheid (en verantwoordelijkheid) om nieuwe initiatieven te ontwikkelen.
Analytisch vermogen – Je bent sterk in het analyseren van informatie en cijfers uit verschillende bronnen en koppelt daar ook efficiënte (marketing)acties aan. 
Overtuigingskracht – Je slaagt erin om de interne en externe partners te overtuigen van jouw analyses en inzichten. Daarbij hou je altijd de dienstverlening voor de klant voor ogen.
Netwerker – Als marketeer ben je ook ambassadeur van Collishop Professional. Je bouwt een duurzaam netwerk uit met je professionele klanten én de partners. Zo bereikt belangrijke informatie jou niet alleen vlot, je verhoogt ook onze naambekendheid in de buitenwereld.
Talenkennis – Je bent vlot tweetalig Nederlands-Frans, want je werkt een strategie uit voor de hele Belgische markt.

Wij bieden:

Impact – Jouw inspanningen hebben rechtstreeks invloed op de resultaten, omzet, groei en naambekendheid van Collishop Professional. Je krijgt veel inspraak in en vrijheid om initiatieven te ontwikkelen die onze reputatie verder versterken.
Autonomie – Deze functie is nieuw bij Collishop Professional en dus ben jij een heuse pionier. Je krijgt de bijhorende vrijheid en bewegingsruimte om de job in te vullen zoals je zelf het beste vindt.
Stabiliteit – We maken deel uit van het beursgenoteerde Colruyt Group en zijn een sterk groeiende B2B-onderneming.
Permanent bijleren – Digital first. In ons bedrijf leer je ook veel bij over de nieuwste ontwikkelingen in e-commerce.  En Colruyt Group biedt je ook de kans om zowel intern als extern opleidingen voor persoonlijke en professionele groei te volgen.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Manon Koutstaal
Halle
26128
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14671