Restez au courant des informations les plus importantes du secteur

Créer un compte

Teamcoördinator CRM

Teamcoördinator CRM

CD&V
Teamcoördinator CRM
DE ORGANISATIE
CD&V is meer nog dan een politieke partij, een brede beweging van geëngageerde mensen. We zijn een enthousiaste partner van gezinnen, ondernemers en verenigingen.
De Wet89 coördineert en structureert als partijsecretariaat de interne werking van de partij. De Wet89 speelt een belangrijke rol als ondersteuner. Onze beroepskrachten coachen en ondersteunen onze vrijwilligers en mandatarissen in hun opdracht en engagement. De Wet89 is ook regisseur van het grotere geheel. We verbinden mensen, brengen partners samen, realiseren samen projecten. We gaan steeds op zoek naar innovatieve ideeën en vooruitstrevende benaderingen voor huidige en toekomstige uitdagingen. In alles wat we doen leveren we kwaliteit af en bouwen we expertise op.

JOBOMSCHRIJVING
Het team Data- en Ledenbeheer heeft als hoofddoelstelling leden, afdelingen en collega’s in het partijsecretariaat, kabinetten en fracties te ondersteunen bij het beheer van data en het optimaliseren van processen betreffende data- en netwerkbeheer. Als teamcoördinator ben jij een inspirerend voorbeeld voor het team, je ontwikkelt visie rond databeheer en optimaliseert bestaande processen en systemen. Je brengt behoeften van collega’s, leden en afdelingen in kaart en organiseert het team en relevante IT-systemen (CRM, Microsoft Dynamics 365) om een antwoord te bieden op deze behoeften. Je voert analyses uit om hiaten in de systemen te detecteren en formuleert samen met je team een plan van aanpak naar een gedragen oplossing. Je organiseert de klantgerichte eerstelijns ondersteuning via mail en telefoon.

KERNTAKEN EN DOELSTELLINGEN
- Je leidt een achtkoppig team en realiseert samen een performant databeleid
- Jij optimaliseert het bestaande CRM-systeem en werkt aan een nieuw performant CRM-systeem.
- Je voert analyses uit om hiaten in systemen en processen te detecteren, gaat in gesprek met betrokken partijen en formuleert oplossingen.
- Je bouwt systemen rond datacollectie en -gebruik op maat van de organisatie
- Je bent verantwoordelijk voor de uitrol en ontwikkeling van het privacy beleid (GDPR)
- Je realiseert een hedendaags en klantvriendelijk ledenhernieuwingsproces

PROFIEL
- Je hebt ervaring of affiniteit met CRM-systemen en/ of databanken
- Je beschikt over een sterk analytisch denkvermogen en werkt oplossingsgericht
- Je streeft naar gedragen systemen en processen en je bouwt bruggen tussen de verschillende teams.
- Je bent een teamspeler met leidinggevende ervaring
- Je hebt een neus voor behoeften van teams en collega’s en optimaliseert met deze gegevens de ondersteuning die jouw team biedt.
- Je bent punctueel, stipt en tegelijkertijd toch voldoende flexibel.
- Je bent stressbestendig
- De Christendemocratische waarden draag je hoog in het vaandel. En werken in een politieke context trekt je aan.

WIJ BIEDEN JOU
- Een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
- Een aantrekkelijk en marktconform salarispakket met gsm-abonnement en hospitalisatieverzekering
- Een werkplek in hartje Brussel
- Een boeiende en uitdagende job in een aangename werkomgeving met specifieke aandacht voor
Teamcoördinator Data- en ledenbeheer
opleiding en persoonlijke ontwikkeling. De kans om een groot netwerk uit te bouwen.
- Een uitdagende opdracht met vrijheid en verantwoordelijkheid waar we een win-win zoeken tussen jouw talenten en de doelstellingen van de organisatie

HOE SOLLICITEREN
Ben je iemand die van aanpakken weet en durf je de uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog! Mail ons je cv en motivatiebrief voor 20-02-19. Eén adres: jobs@cdenv.be. Voor meer info over de inhoud van de functie kan je terecht bij Isabelle Myncke (teamcoördinator data- en ledenbeheer; 02/238.38.11)

CD&V biedt gelijke kansen aan alle sollicitanten. Zowel M/V/X, mensen met verschillende afkomst, leeftijd en met of zonder handicap zijn welkom. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. CD&V accepteert geen discriminatie. Niet bij de selecties en niet op de werkvloer.
1040 Brussel
imyncke@cdenv.be jobs@cdenv.be