Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

2-talige Grafisch Marketing Assistant met ervaring in eventorganisatie

2-talige Grafisch Marketing Assistant met ervaring in eventorganisatie

Arvesta
2-talige Grafisch Marketing Assistant met ervaring in eventorganisatie
*Functie

Binnen de BU Animal Nutrition zijn we gespecialiseerd in dierenvoeding zowel voor de professionele markt als de hobbymarkt. Je maakt deel uit van het Marketing team te Merksem, samen met nog 2 andere collega’s, dat verantwoordelijk is voor de volledige marketing van de BU, en die rapporteert aan de BU Marketing Manager.

In deze fulltime en gevarieerde job kan je écht je stempel drukken op de interne en externe communicatie. Je kan je tanden zetten in verschillende marketingprojecten om de groei van Arvesta in de markt van intensieve veeteelt te helpen verwezenlijken.

Jouw grafische expertise gebruik je om alle marketingmaterialen te ontwerpen, van folders tot advertenties, verpakkingen en nog veel meer. Je levert alles drukklaar aan, controleert de proefdrukken en voert de nodige correcties uit.

Je digitale skills en vlotte pen zet je in om onze websites up-to-date te houden en ook onze communicatie via Social Media te onderhouden. Maar ook om krachtige sales tools te ontwikkelen.

Ook events zijn een boeiend onderdeel van de job. Je zorgt hierbij voor een perfecte organisatie van A tot Z.

Om dit alles in goede banen te leiden, heb je contact met heel wat interne stakeholders, maar werk je uiteraard ook samen met externe partners. Je onderhandelt met hen over de samenwerkingsvoorwaarden, en plaatst bij hen de nodige bestelling.

Ten slotte ben je ook mee verantwoordelijk voor het beheer van onze stock, en volg je nauwgezet de advertentieplanning op.

*Profiel

- Je kan zeer goed communiceren in het Nederlands én Frans, zowel schriftelijk als mondeling.
- Je hebt een relevante Bachelor diploma en beschikt over minimaal 5 jaar ervaring binnen een marketingafdeling in dezelfde rol, waarvan ook enkele jaren binnen een agency.
- Je hebt ervaring met de ontwikkeling van verpakkingsdesign.
- Je beheerst de nodige grafische tools en technieken, met aandacht voor automatisatie (Indesign, Photoshop, Adobe Illustrator, After Effects, Flexmail, Trello,...), en bent op de hoogte van de laatste nieuwe trends en systemen.
- Je hebt een vlotte pen.
- Je bent hands-on, werkt stipt en accuraat, en bent stressbestendig.
- Je staat open voor feedback en gaat er op een constructieve manier mee aan de slag.
- Je bent een krak in het organiseren van je job waardoor je geen enkele deadline mist.
- Interesse in onze sector is mooi meegenomen.
- Kennis van SAP, Google-apps, software t.b.v. eventorganisatie en planningtools zijn een pré.

*Wat bieden we jou?

Je mag rekenen op een flinke dosis werkplezier in deze veeleisende maar boeiende job. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Wij bieden je ruimte voor initiatief en permanente bijscholing en een marktconform salarispakket in een stabiele bedrijvengroep.

Onze site in Merksem is bovendien vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (15 min. met de tram (2, 3, 6) vanuit Antwerpen-Centraal).
Merksem
https://arvestajobs.eu/vacature-template/2-talige-grafische-marketing-assistant