Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Account Executive Communicatie

Account Executive Communicatie

Colruyt Group
Account Executive Communicatie
Functie:
CCX, het marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group, werkt voortdurend aan straffe campagnes voor verschillende merken. Als account executive volg je communicatieopdrachten op van onze partner Colruyt Laagste Prijzen, het grootste en bekendste merk van Colruyt Group.

CCX telt meer dan 400 medewerkers. Dat zijn heel wat talenten met uiteenlopende specialisaties bij elkaar. Strategen, fotografen, webmasters, designers, copywriters, … allemaal fijne creatieve collega’s met eenzelfde passie: effectieve communicatie creëren. Als account executive kom je terecht in het accountteam en ben je de schakel tussen de interne opdrachtgever en de communicatiespecialisten. Samen zorgen jij en je team ervoor dat impactvolle campagnes tot bij de consument komen en dit in verschillende media (tv, print, online, radio …).

Je staat er niet alleen voor, je krijgt alle ruimte voor eigen initiatief én je krijgt daarin de volle ondersteuning van ervaren collega’s. Samen met je senior-collega’s leg je over een periode van 2 jaar een boeiend traject af naar een volbloed-accountprofiel. Je krijgt de kans om je leerbehoeften op elk moment aan te geven, en diept elke dag nieuwe kennis uit je opdrachten. Regelmatige overlegmomenten met je collega brengen je geboekte vooruitgang mooi in kaart.

Jouw takenpakket draait hoofdzakelijk rond het coördineren van communicatieprojecten, zodat een kwalitatieve dienstverlening gegarandeerd is. Concreet zorg je voor de:

Briefing - je toetst de haalbaarheid met de partner, geeft daarbij advies en stelt nadien een duidelijke brief voor de creatiemedewerkers op.
Planning - je bepaalt de aanpak en stelt een projectteam samen.
Operationele coördinatie - planning opvolgen en bijsturen, creaties aftoetsen, projectteam aansturen, rapporteren aan de partner, budgetten opvolgen en projectinformatie archiveren.
Evaluatie – je analyseert het projectverloop, brengt eventuele problemen in kaart en formuleert een oplossing.
Kortom: een boeiende, uitdagende job vol groeimogelijkheden!


Je werkt in Halle.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je beschikt over een bachelor of master in marketing of communicatie. Een eerste ervaring in een communicatiebureau is een troef.
Planningskills – Goeie skills in planning en opvolging zijn vanzelfsprekend voor je. Jij bent de spil die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt en deadlines gehaald worden.
Sterke organisatie – Je ontfermt je over verschillende projecten en gaat nauwkeurig en planmatig te werk. Je stelt de nodige prioriteiten en bent voldoende flexibel om ze gaandeweg bij te stellen.
Heldere communicatie – Je kunt je ideeën duidelijk overbrengen en communiceert vlot met zowel de partners als de creatieve medewerkers.
Gedreven en leergierig – Je schaaft je kennis continu bij en volgt nieuwe trends in je domein op. Ook bij de strategie en doelstellingen van de partners hou je je vinger aan de pols.
Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet, staat je interne klant centraal. Je bouwt een goede relatie op met je opdrachtgever en speelt tactvol in op zijn of haar noden.
Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels. Zo kan je met al je opdrachtgevers en de communicatiespecialisten goed samenwerken.

Wij bieden:
Verantwoordelijkheid en impact – Je neemt een coördinerende verantwoordelijkheid op in multidisciplinaire projectteams met een brede publicatie.
Hecht team – Je wordt verwelkomd door een enthousiast team dat collegialiteit en een hechte samenwerking hoog in het vaandel draagt.
Permanent bijleren – Je krijgt coaching en begeleiding en kan rekenen op de steun van je collega’s. Je leert dagelijks veel bij en krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
Variatie – Het ene moment overleg je met het concept-team, het andere moment bespreek je iets met een productiemedewerker. Die mix van sociale en technische skills maakt je job extra boeiend.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:
Rani Van Seghbroeck
Halle
28204 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16684