Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Account Manager Colruyt Group

Account Manager Colruyt Group

Colruyt Group
Account Manager Colruyt Group
Functie:
CCX, het marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group, werkt voortdurend aan straffe campagnes voor verschillende merken. Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de communicatieopdrachten van onze partners Spar, Collect&Go en Cru.

Met bijna 600 medewerkers bundelt CCX talent met heel uiteenlopende specialisaties. Zo zijn er de communicatiestrategen, fotografen, ontwerpers, copywriters, digitale specialisten, productiemedewerkers, accountmanagers en vele anderen. Eén ding heeft iedereen bij CCX gemeen: dezelfde passie voor effectieve communicatie.

Je gaat aan de slag bij het account-team. Als accountmanager ben jij de belangrijkste schakel tussen onze partner en vakexperts. Kort gezegd: jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van briefing tot eindresultaat. Je durft dus knopen doorhakken en onderhoudt een goeie relatie met de opdrachtgever. Je bent een geloofwaardige gesprekspartner en ontfermt je over verschillende projecten waar je nauwkeurig en planmatig te werk gaat.

De juiste voorbereiding is hier heel belangrijk. Tijdens een intakegesprek met je klant bepaal je per project de scope, timing en het beschikbare budget. Is de opdracht duidelijk? Dan selecteer je de juiste experts om de opdracht tot een goed einde te brengen. Dat resulteert in een projectplan en een concrete prijsofferte voor je interne opdrachtgever. Dankzij je brede communicatie achtergrond schakel je vlot tussen het conceptuele en het operationele luik.

Gedurende de looptijd van het project blijf je alles nauwgezet opvolgen: je coacht het projectteam, bewaakt de planning en informeert interne stakeholders over de vooruitgang en je rapporteert naar de opdrachtgever.

Last but not least, neem je jouw collega’s onder je vleugels. Je deelt je kennis en ervaring in digitale marketing met je collega’s.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en hebt minstens 5 jaar ervaring met het initiëren en uitrollen van sterke, onderscheidende omnichannel communicatiecampagnes. Ervaring in een communicatiebureau of agency is een must.  Affiniteit met marketing is een troef.  Bovendien communiceer je vlot in het Nederlands en heb je een goede basiskennis van het Engels en het Frans.
Planningskills – Want in deze functie ben je vooral bezig met voorbereidend en ondersteunend werk: planningen maken, teams samenstellen en projecten opvolgen.
Sterke organisatie – Je ontfermt je over verschillende projecten en gaat nauwkeurig en planmatig te werkt. Je stelt de nodige prioriteiten en bent voldoende flexibel om ze gaandeweg bij te stellen.
Heldere communicatie – Je kunt je ideeën duidelijk overbrengen en communiceert vlot met zowel partner als creatievelingen.
Autonomie – Je schakelt snel, neemt beslissingen en doet dat met het nodige zelfvertrouwen.
Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet, staat je interne klant centraal. Je bouwt een goede relatie op met je opdrachtgever en speelt tactvol in op zijn of haar noden.
Leiderschap – Je begeleidt projectteams bij het uitvoeren van hun opdracht.
Dankzij jouw coaching en hulp kunnen zij in de best mogelijke omstandigheden werken.
Resultaatgerichtheid – Collega’s kunnen op jou rekenen: je komt je beloftes na, levert projecten tijdig op en behaalt je doelstellingen.

Wij bieden
 Verantwoordelijkheid – Je geeft leiding aan multidisciplinaire projectteams. Doet er zich een probleem voor? Dan vind je snel een oplossing!
Hecht team – Je wordt verwelkomd door een enthousiast  team dat collegialiteit en een hechte samenwerking hoog in het vaandel draagt.
Permanent bijleren – Je krijgt coaching en begeleiding en kan rekenen op de steun van je collega’s. Je leert dagelijks veel bij en krijgt ook de kans om interne en externe opleidingen te volgen.
Stabiliteit – Je komt terecht in een stabiel bedrijf met een stimulerende, aangename werkomgeving en enthousiaste collega’s.
Variatie – Het ene moment overleg je met een collega-teammanager, het andere moment bespreek je een technisch probleem. Die mix van sociale en technische skills maakt je job extra boeiend.
Aantrekkelijk loonpakket en stabiliteit – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, firmawagen en winstdeelname.
Halle
28098 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16511