Accountmanager Marketingcommunicatie

Accountmanager Marketingcommunicatie

Colruyt Group
Accountmanager Marketingcommunicatie
Functie:
CCX, het marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group, werkt voortdurend aan straffe campagnes voor verschillende merken. Als accountmanager ontvang je opdrachten van onze interne klanten, stel je een projectteam samen en zorg je voor een plan van aanpak. 

Je gaat aan de slag op de dienst Projectcoördinatie en werkt er voor interne afdelingen zoals Selectie, Corporate Marketing, Business Processes & Systems, Colruyt Group Academy, DATS 24 en Eoly. Samen met je collega’s geef jij al hun marcomprojecten een vliegende start.

Tijdens een intakegesprek met je klant bepaal je per project de scope, timing en het beschikbare budget. Is de opdracht duidelijk? Dan selecteer je de juiste experts (bv. copywriters, creatieve conceptbedenkers, videospecialisten, webmasters …) om de opdracht tot een goed einde te brengen. Dat resulteert in een projectplan en een concrete prijsofferte voor je interne opdrachtgever.

Gedurende de looptijd van het project blijf je alles nauwgezet opvolgen: je coacht het projectteam, bewaakt de planning en informeert interne stakeholders over de vooruitgang.

Je werkt voltijds in ons kantoor Hellebroek in Halle.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je behaalde een bachelor- of masterdiploma en hebt minstens 3 jaar ervaring met projectmanagement. Affiniteit met marketing is een troef. Bovendien communiceer je vlot in het Nederlands, spreek je een mondje Engels en heb je een basiskennis van het Frans.
Planningskills – Want in deze functie ben je vooral bezig met planningen maken, teams samenstellen en projecten opvolgen.
Klantgerichtheid – Bij alles wat je doet, staat je interne klant centraal. Je bouwt een goede relatie op met je opdrachtgever en speelt tactvol in op zijn/haar noden.
Leiderschap – Je begeleidt projectteams bij het uitvoeren van hun opdracht. Dankzij jouw coaching en hulp kunnen zij in de best mogelijke omstandigheden werken.
Resultaatgerichtheid – Collega’s kunnen op jou rekenen: je komt je beloftes na, levert projecten tijdig op en behaalt je doelstellingen. 

Wij bieden:
Uitdaging en afwisseling – Geen twee dagen zijn hetzelfde. Je coördineert diverse, leuke projecten voor een breed doelpubliek en komt in contact met collega’s van verschillende afdelingen. Bovendien stomen we CCX klaar voor de toekomst en is onze organisatie in volle verandering.
Ruimte voor initiatief – Je krijgt veel verantwoordelijkheid binnen de aan jou toevertrouwde projecten. Dat geeft je de kans om initiatieven te nemen en je stempel te drukken.
Grondige opleiding – Reken bij Colruyt Group op een ruim aanbod van interne en externe opleidingen, afgestemd op jouw ervaring en competenties. Zo ontwikkel je optimaal je talenten.
Vergoeding – Je krijgt een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een hospitalisatieverzekering.

Contact:
Sofie De Camps
Halle
23169-YH45-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/11526