Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Afdelingshoofd intern communicatiebureau Colruyt Group

Afdelingshoofd intern communicatiebureau Colruyt Group

Colruyt Group
Afdelingshoofd intern communicatiebureau Colruyt Group
Functie:

Customer Communication & Experiences (of CCX) is het full-service communicatiebureau van Colruyt Group en zijn merken. Als afdelingshoofd geef je vorm aan de interne organisatiestructuur en trek je overkoepelende projecten. Een functie waarin je je mensen coacht en zorgt dat alles op wieltjes loopt.Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor een 100-tal werknemers die werken binnen een aantal multidisciplinaire teams. Je bouwt mee aan een grondige interne verandering in de organisatiestructuur, gaat actief aan de slag met die veranderingen en overtuigt je teams om mee te stappen in dit verhaal.

Een greep uit jouw takenpakket:

Je bent verantwoordelijk voor de services die geleverd worden aan onze interne klanten, de verschillende merken van Colruyt Group. Je volgt hiervoor relevante indicatoren op en neemt actie waar nodig.


Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van je teams, waarvoor je beroep kan doen op de input van experten. Je zorgt er samen met de diensthoofden voor dat je medewerkers de nodige skills hebben om de doelstellingen van CCX en van onze business partners te bereiken. Dat betekent dat je hen niet alleen klaarstoomt voor toekomstige veranderingen, maar ook een learning culture creëert waarin je medewerkers spontaan willen groeien. Je bent een bruggenbouwer en innovator.

Je houdt rekening met de missie en strategie van je businesspartners. Je biedt ondersteuning en advies rond oplossingen voor hun noden, en zoekt het evenwicht tussen prijs, kwaliteit en time-to-market.

Je implementeert mee de strategie van onze divisie en helpt ze verder optimaliseren. Je denkt hierbij vanuit de waarden van Colruyt Group (eenvoud, efficiëntie, vakmanschap …) en plaatst je interne opdrachtgever in het hart van die strategie. Je draagt de langetermijnvisie van onze divisie ook uit in jouw afdeling en stemt af met je collega’s voor een samenhangende aanpak binnen de divisie.

Samen met je afdeling zet je de merkidentiteit van ieder enseigne om in effectieve, klantgerichte communicatie. Je bewaakt hun huisstijl over alle touchpoints heen. Resultaat: een consistent merkbeeld.

Je werkt voornamelijk in regio Halle en kan ook twee dagen per week in een regionaal kantoor terecht, in de mate dat jouw werk dat toelaat.


Profiel:

Kennis en ervaring – Je hebt minstens 5 à 10 jaar ervaring in een leidinggevende rol. Affiniteit met marketing is een pluspunt.
Structuur – Je hebt inzicht in procesmatig en projectmatig werken. Dat heb je nodig om je afdeling verder vorm te geven.
Motivator – Je bent een teamspeler en helpt mensen groeien, zowel op inhoudelijk, technisch als persoonlijk vlak. Dankzij je betrokkenheid, enthousiasme en toegankelijkheid heb je impact op je medewerkers.
Initiatief – Je bent assertief, neemt initiatieven en kan die uitdragen naar de organisatie. Daarbij ben je voldoende kritisch en sta je open voor verandering en vernieuwing.
Analytische geest – Je kan makkelijk om met conceptuele informatie en trekt hier op een gestructureerde manier conclusies uit.
Maturiteit – Je kan en durft beslissingen te nemen, bent flexibel en stressbestendig.
Talenkennis – Je beheerst het Nederlands perfect en kan je ook goed uitdrukken in het Frans en Engels zodat je met al je medewerkers, partners en stakeholders een goed contact kan opbouwen.


Wij bieden:

Stimulerende, sociale job – Je werkt samen met verschillende medewerkers en teams binnen CCX en bij uitbreiding heel Colruyt Group. Dat biedt je de kans om een uitgebreid professioneel en persoonlijk netwerk uit te bouwen.
Verantwoordelijkheid – Je werkt op een hoog niveau en komt in contact met belangrijke stakeholders.
Continu bijleren – Je leert elke dag bij van je collega’s en krijgt ook permanent de mogelijkheid tot zelfontplooiing en bijscholing.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Rani Van Seghbroeck
selectie@colruytgroup.com
02/363.53.43
Halle
27889-2HKD-UBA