Allround Digital Marketeer

Allround Digital Marketeer

Royal Auping
Allround Digital Marketeer
Bij Auping zijn we ervan overtuigd dat goed slapen bijdraagt aan een gezond en energiek leven. We gaan bewust een duurzame relatie aan met onze omgeving, het milieu en het individu. Met passie en nieuwsgierigheid werken we iedere dag aan het ultieme slaapcomfort van morgen.

Om ons marketing team te versterken, zijn we op zoek naar een Allround Digital Marketeer.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de digitale communicatie rond het merk Auping en het implementeren van diverse digitale marketing activiteiten in Belgiƫ en Luxemburg. Je stelt een digital communicatie en -mediaplanning op in nauwe samenwerking met de Marketing Manager en de Online en Social media agentschappen. Je zorgt voor een goede doorvertaling van de strategische marketing plannen naar een lokaal online marketing plan en de uitvoering van dit plan. Hierbij sta je ook in contact met de Online Marketeers van de verschillende landen waarin Auping actief is.

Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je alle kansen krijgt om elke dag bij te leren en door te groeien. Daarnaast bieden we je een markconform loon met extralegale voordelen.

Voel je de energie om ons team te komen versterken, laat je interesse dan blijken door jouw motivatie met cv te mailen naar b.vandennotelaer@auping.be
Antwerpen
Mail naar b.vandennotelaer@auping.be