Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Allround Festivalmedewerker

Allround Festivalmedewerker

Gent Festival van Vlaanderen
Allround Festivalmedewerker
Gent Festival van Vlaanderen zoekt een
Allround Festivalmedewerker (m/v)
volgens een BIS-stagecontract van 5 augustus tot 18 oktober 2019

Gent Festival van Vlaanderen tovert elk jaar in september en oktober Gent en Oost-Vlaanderen om in een muzikaal feest. De focus ligt op klassieke muziek, over dans en muziektheater tot wereldmuziek en jazz, afgewisseld met indrukwekkende evenementen als OdeGand en Parklife. Meer dan 50.000 bezoekers genieten van 150 concerten gebracht door wel 1.500 artiesten. Zin om hier, samen met een enthousiast team, mee je schouders onder te zetten?

TAKENPAKKET
- Je springt in waar nodig om de Festivalstaff te assisteren in diverse taken voor en tijdens het Festival.
- Je maakt zorgvuldig scenario’s en planningen op.
- Je bent een nauwkeurige materiaalmeester om het materiaal per event en locatie te verzamelen.
- Je bent locatieverantwoordelijke tijdens het Festival en zorgt op locatie voor het vlotte verloop van leveringen, ophalingen, opruim backstage, …
- Je voert voorbereidende taken uit bij ons op kantoor en op verplaatsing: gegevenslijsten verwerken, bestellingen doen, affiches ophangen aan concertzalen, uitnodigingen schrijven, VIP-zakjes maken, kaartjes aan lineyards assembleren, bordjes schilderen, …
Je kan voor deze taken indien nodig ook de leiding nemen over een klein aantal jobstudenten dat voor één of meerdere dagen komt meehelpen aan een taak.
- Je doet chauffeurwerk: bestellingen ophalen en/of leveren, artiesten ophalen en naar hotel voeren, …
- Tijdens het Festival ben je aanwezig tijdens de concertavonden en op de evenementen waar je flexibel wordt ingezet voor allerhande taken: jobstudenteninschrijving, artiestenvervoer, coördinatietaken, …

PROFIEL
- Je bent op zoek naar een eerste of nieuwe werkervaring.
- Je deinst niet terug voor uitvoerende taken, maar je kan ook de nodige verantwoordelijkheid nemen.
- Je vindt het boeiend om assisterend te werken voor onze verschillende sectoren (communicatie, productie, PR) en met diverse collega’s.
- Je bent zeer flexibel in het combineren van verschillende taken en je houdt van deze afwisseling.
- Je kan je werk plannen en prioriteiten stellen.
- Je kan snel probleemoplossend redeneren en je weet van aanpakken (hands-on mentaliteit).
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je vindt vlot de weg in Gent.
- Je woont bij voorkeur dichtbij Gent, zodat je ook laat ’s avonds vlot thuis geraakt tijdens de festivalperiode.

AANBOD
Je krijgt de kans om in een klein team (9 personen) van dichtbij betrokken te zijn bij de realisatie van het komende Gent Festival van Vlaanderen. Een BIS-stage is een manier om je in te werken in het werkveld en ervaring op te doen in een voor jou nog onbekende sector. Sta je aan het begin van je carrière of ben je klaar voor iets nieuws? Na deze bezoldigde stage, ben je helemaal klaar om met een mooie werkervaring op jouw CV in de culturele sector aan de slag te gaan. Het is van belang dat je de volledige festivalperiode (14/09 tot 5/10 inclusief weekenddagen) beschikbaar bent.
Verloning: € 796,90 per maand - combineerbaar met je werkloosheidsuitkering indien van toepassing. Vakantiegeld, wettelijke & extra-wettelijke feestdagen in de periode van de stage én 6 vakantiedagen inbegrepen. Vergoeding van GSM-abonnement tot €20 per maand.

Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Eveline Neirings (vacature@festival.be met vermelding ‘vacature allround medewerker’ in het onderwerp) voor woensdag 24 april 2019. Voor eventuele verdere vragen kan je bij Eveline terecht op het nummer 09 243 94 81.
Gent
Interesse? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar Eveline Neirings (vacature@festival.be met vermelding ‘vacature allround medewerker’ in het onderwerp) voor woensdag 24 april 2019. Voor eventuele verdere vragen kan je bij Eveline terecht op het nummer 09 243 94 81.