Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Allround Producer

Allround Producer

Colruyt Group
Allround Producer
Functie:
CCX, het marketing- en communicatiebureau van Colruyt Group, werkt voortdurend aan straffe campagnes voor verschillende merken. Als allround producer schakel jij de juiste mensen in om dit mee waar te maken binnen de vooropgestelde deadline. Een go voor een actieve teamplayer!

CCX bundelt heel wat creatief talent met uiteenlopende specialisaties: zo zijn er de communicatiestrategen, fotografen, ontwerpers, copywriters, digitale specialisten, productiemedewerkers, accountmanagers en vele anderen. Eén ding heeft iedereen bij CCX gemeen: dezelfde passie voor effectieve communicatie.

De foto- en audiovisuele dienst is betrokken bij heel wat van de communicaties die CCX maakt. Met jouw komst breiden we het producersteam verder uit. Dat hechte, kleine team houdt zich bezig met alle mogelijke producties van CCX, van foto en film tot radio en print.

Voor elke opdracht zoek jij de meest geschikte oplossing en spreek je je interne en/of externe netwerk aan. CCX beschikt over eigen fotografen, regisseurs, monteurs, stylisten … Vaak doe je ook beroep op je eigen externe netwerk om de juiste mensen in te schakelen voor de job. Je weet dan ook snel welke skills er voor welke job nodig zijn.

Als producer weet jij een briefing perfect om te zetten naar een efficiënte en kwalitatieve planning en productie. Je kan budgetten opmaken, beheren, interpreteren en onderhandelen. Je weet wat gangbare prijzen en competenties zijn binnen de markt, en je volgt ze ook op de voet op.

Je werkt in Halle.


Profiel:
Opleiding en ervaring – Je bent vertrouwd met de productiesector in de reclamewereld en kent je weg in de wirwar van externe productiehuizen. Je kent de spelregels van de communicatiemarkt en kan je vlot inleven in de wereld van print, web, tv, radio …
Communicatieve teamplayer – Je gaat probleemloos de verbinding aan met klanten, creatieve medewerkers en externe producers, en kan je boodschap helder en diplomatisch overbrengen. Bovendien ben je een echte teamplayer.
Organisatorisch sterk - Je bent ijzersterk in plannen en coördineren. De juiste man op de juiste plaats: jij ziet meteen wie je voor welke job nodig hebt!
Flexibel en stressbestendig – Creatie is soms een rollercoaster, dat is de aard van het beestje. Jij houdt het hoofd koel en komt snel met oplossingen. Je laat je niet opjagen en behoudt het overzicht, ook als je van verschillende kanten info krijgt. 
Zin voor initiatief en resultaatgericht – Je werkt proactief naar je doel toe en neemt actie waar nodig. Een probleem? Jij denkt meteen aan een oplossing.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans en/of het Engels is een plus.


Aanbod:
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een bruisende omgeving, waar creatievelingen elkaar elke dag inspireren om vernieuwende producties neer te zetten.
Afwisseling en uitdaging – Geen twee opdrachten zijn hetzelfde en dus ook geen twee dagen. Je kan rekenen op veel uitdaging in een creatieve omgeving. Bovendien kom je in contact met heel wat interne en externe partners. Zo bouw je een breed netwerk uit.
Permanente leermogelijkheden – Je krijgt de kans om een breed scala aan opleidingen te volgen waardoor je in je job en als mens verder kan groeien.
Aantrekkelijk loon – Boven op een aantrekkelijk loonpakket krijgt je extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, maaltijdcheques en winstdeelname.


Contact:
Rani Van Seghbroeck
selectie@colruytgroup.com
02/363.53.43
Halle
27944 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16635