CRM, Marketing & Customer Experience Manager

CRM, Marketing & Customer Experience Manager

Credendo
CRM, Marketing & Customer Experience Manager
Jouw functie

Als CRM, Marketing & Customer Experience Manager ben je verantwoordelijk voor het creëren van een excellente klantervaring door de tools en technieken op een efficiënte manier in te zetten.

- Je rapporteert aan het Head of Business Development, Marketing & Communication (BDMC), en je werkt samen met zowel het business development-team als het communicatieteam.
- Je zorgt voor een optimaal gebruik van de CRM-tool: uniforme data-invoer, kwaliteit van klantgegevens, etc. voor een 360-graden klantbeeld. Je zorgt mee voor het onderhoud en de ontwikkeling van het systeem, in samenwerking met de externe leverancier.
- Je leidt de gebruikers op en informeert ze over nieuwe updates. Daarnaast zorg je voor eerstelijns technische ondersteuning voor de CRM-tool.
- Je identificeert de klantbehoeften aan de hand van datacollectie (enquêtes, panels, enz.) en op basis van de analyse van de gegevens en markttendensen.
- Je definieert het klantproces (‘customer journey’) en de touchpoints in het kader van ‘customer delight’.
- Samen met de Deputy CEO en het Head of BDMC zet je de marketingstrategie om in marketingplannen en -campagnes.
- Je werkt samen met de Communication Manager om de marketingplannen te vertalen naar communicatie-acties.
- Je start acties op, zorgt voor de follow-up en meet hoe succesvol ze zijn aan de hand van KPI’s.

Jouw profiel

- Je hebt een masterdiploma (Marketing, Economie, Business Engineering, enz.) en minstens 5 jaar relevante ervaring op het vlak van (digitale) marketing, bij voorkeur in een B2B-omgeving.
- Je spreekt en schrijft vlot in het Nederlands, Frans en Engels.
- Je hebt een uitstekende kennis van CRM-software (zoals Salesforce), marketingautomatisering en marketingtools (o.a. Google Analytics), en IT-toepassingen (zoals Adobe en MS Office).
- Je bent analytisch ingesteld en hebt aandacht voor details.
- Je hebt uitstekende communicatieskills, kan goed samenwerken en bent in staat om een brug te slaan tussen sales en communicatie.
- Je weet van aanpakken, bent in staat om een strategie om te zetten in actieplannen en levert je projecten steeds op binnen de deadlines.
- Je bent goed op de hoogte van de huidige marketingtrends.
Brussel
https://Credendo.csod.com/ats/careersite/jobdetails.aspx?site=32&c=credendo&id=110