Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Campagne Marketeer B2B Colruyt Laagste Prijzen

Campagne Marketeer B2B Colruyt Laagste Prijzen

Colruyt Group
Campagne Marketeer B2B Colruyt Laagste Prijzen
Functie:
Colruyt Professional fungeert als aanspreekpunt voor groothandelaars, met horeca-eigenaars, doorverkopers en verenigingen als belangrijke klanten. Als B2B Campagne Marketeer weet je perfect in te spelen op de noden van deze doelgroep, én bouw je dit segment verder uit. Uitdaging & impact verzekerd!

Je gaat aan de slag bij de dienst ‘Targeting & Campagnes’ binnen de afdeling Marketingpromotie van Colruyt Laagste Prijzen. Het doel van je afdeling: onze klanten activeren en loyaliseren met relevante marketingcommunicatie. Als B2B-campagnemarketeer werk je uitsluitend op professionele klanten als jeugdbewegingen, horeca, nachtwinkels…

Je takenpakket in een notendop:

Je ontwikkelt B2B-marketingcampagnes voor onze klanten op basis van de customer journey van de verschillende doelgroepen en je werkt mee aan de activatiestrategie en loyaltyprogramma’s. Hiervoor werk je in matrix met verschillende afdelingen en vergaar je bruikbare informatie zoals klantendata en markttendensen.

Je bent verantwoordelijk voor de opmaak en het uitvoeren van een jaarlijks marketingcommunicatieplan voor onze B2B klanten.


Op basis van analyses, data, interne en externe bronnen (GfK, Nielsen, marktonderzoek, concurrenten…) werk je vervolgens de promotionele campagnes uit in functie van de door jou vooropgestelde communicatiedoelstellingen. Je bepaalt wanneer je welke boodschap aan welke doelgroep wil overbrengen en wat de geschikte promomechanismen zijn om die doelstellingen te bereiken.


Je enthousiasme werkt inspirerend, ook omdat je de campagnes van dichtbij opvolgt. Wanneer een campagne is afgelopen, analyseer je de resultaten en maak je actiegerichte rapporteringen zodat strategische beslissingen op een datadriven manier genomen worden.

Kortom, een uitdagende job waarin je echt je stempel kan drukken!

Je werkt in Halle en kan 2 dagen per week plaatsonafhankelijk werken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma en 5 à 10 jaar ervaring in een relevante omgeving, bijvoorbeeld als brand of product marketeer in de FMCG-sector. Ervaring binnen B2B-marketing is een plus.
Communicatief sterk en doelgericht – Je communiceert respectvol en duidelijk. Je kan data omzetten in mensentaal. En nog beter: in een taal die onze klanten aanspreekt. Je geeft ook een duidelijke, gestructureerde briefing en goede sturing, steeds met de eindklant in het achterhoofd. Zo slaag je er telkens weer in om de campagnedoelstellingen te halen.
Autonoom – Je kan zelfstandig werken om je deadlines en resultaten te halen. Tegelijkertijd ben je een teamplayer die jullie gezamenlijk succes vooropstelt.
Conceptuele denker – Als marketeer kan je ook nadenken over concepten van je promotionele campagnes, zo lever je op alle fronten straffe communicatie.
Analytisch en commercieel inzicht – Je knoopt data aan relevante inzichten om promotionele acties te ondernemen, zodat je met je promotieacties inspeelt op actuele noden of interesses bij klanten.
Resultaatgericht – Je gaat resultaatgericht te werk in het inplannen van je taken, de uitvoering en de opvolging ervan.
Talenkennis – Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en kan vlot een gesprek aanknopen in het Frans. Zo kan je efficiënt samenwerken en een netwerk opbouwen.

Wij bieden:
Verantwoordelijkheid en impact – Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je denkt mee op merkniveau en kan dus ook echt het verschil maken.
Opleiding – Je krijg in je eerste weken een grondige opleiding om je de job helemaal eigen te maken. Ook daarna kan je steeds rekenen op de hulp en feedback van je meer ervaren collega’s.
Een sterk merk – Colruyt is een van de grootste brands in het Belgische retaillandschap. Dat betekent voor jou een mooie, uitdagende speeltuin waarin je je ding kan doen.
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een dynamisch, tof team van marketeers.
Zelfontplooiing – Je kan bij Colruyt Group een waaier aan opleidingen volgen, om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
28199 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17080