Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Campaign Lead

Campaign Lead

iChoosr
Campaign Lead
iChoosr is een jong, groeiend, internationaal bedrijf met een 100-tal collega’s die verspreid werken in, Nederland, België, Groot-Brittannië, Polen, USA en Japan.
Wij geloven in de kracht van verenigde consumenten, daarom organiseren wij groepsaankopen voor o.a. zonnepanelen en groene energie. Het idee is simpel: samen krijg je een betere deal dan alleen.

In de afgelopen 10 jaar dat wij op de Belgische markt actief zijn, hebben wij een merkportfolio opgebouwd die wij gebruiken om onze groepsaankopen op de markt te brengen. In het managen van dit merkenportfolio is het jouw uitdaging om op lange termijn het maximale uit de Belgische markt te halen door enerzijds merkwaarde op te bouwen en anderzijds de afhankelijkheden met onze partners te managen.
Op het moment dat we weten waar, wanneer en met welk merk we een groepsaankoop willen aanbieden, is aan jou om de behoeften en wensen van de markt in kaart te brengen. Om te komen tot een strategisch marketingplan (SWOT, markt- en concurrentieanalyses en business doelstellingen) organiseer of doe je zelf verregaand onderzoek.
Om mensen te bewegen deel te nemen aan onze groepsaankopen zetten we campagnes in. Deze campagnes zetten we onder een van de merken uit ons merkportfolio in de markt: onder eigen naam onder naam van een partner, of onder een (samen met partners) gecreëerd merk. Per merk ontwikkel je samen met de Campaign Specialisten een merkidentiteit.
Je zet campagnes op vanuit een customer journey-gedachte, en gebruikt hierbij overtuigingstechnieken uit de consumentenpsychologie. Hiermee creëer je de optimale marktbenadering. Alles binnen de grenzen van een rendabele business case en de mogelijkheden die het merkt biedt.
Tot slot is het onze ambitie dat consumenten ons gemakkelijk zelf weten te vinden, wij hen vervolgens een persoonlijke en geautomatiseerde klantreis kunnen bieden die zorgt dat zij uiteindelijk ambassadeurs worden van onze acties. Om dit waar te kunnen maken investeer je naast de dagelijkse werkzaamheden veel tijd in het (door)ontwikkelen van onze kennis en kunde in content marketing, marketing automation en customer experience.

WIE BEN JIJ?

• Je hebt een bachelor of masteropleiding afgerond, aangevuld met minstens 5 jaar relevante ervaring;
• Je bent analytisch ingesteld, nieuwsgierig en wilt continu verbeteren;
• Je hebt aantoonbare ervaring in een geïntegreerde marketingbenadering (omnichannel) en hebt dit vertaald naar bewezen succesvolle campagnes;
• Je schakelt snel tussen nadenken over (abstracte) vraagstukken en het praktisch toepassen hiervan;
• Je bent data gedreven en weet (ruwe) data om te zetten in bruikbare kennis voor de organisatie;
• Je weet op een goede manier samen te werken met andere teams zodat je de gestelde doelen bereikt;
• Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een zeer goede kennis van het Engels;
• Je woont in Antwerpen of directe omgeving (< 50 km). Je bent bereid om op regelmatige basis te reizen naar andere iChoosr -kantoren, met name Amsterdam.

WAT BIEDT ICHOOSR JOU?

• Een uitdagende brede functie met verantwoordelijkheid en vrijheid binnen een professionele en innovatieve organisatie, waar je samenwerkt met gepassioneerde, oprechte collega’s;
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
• Een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, woon-werk regeling, een laptop, telefoonabonnement, DKV-hospitalisatieverzekering en een groepsverzekering;
• Een flexibele werkomgeving en prettige werkplek in hartje Antwerpen met uitzicht over de hele stad en slechts 5 minuten lopen van het station.

BEN JE ENTHOUSIAST?

Past deze functie bij iChoosr bij je, dan horen we graag van je! Stuur ons je cv en motivatie via jobsbe@ichoosr.com.
Antwerpen
https://ichoosr.be/nl/vacatures/