Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Communicatieverantwoordelijke IT Colruyt Group

Communicatieverantwoordelijke IT Colruyt Group

Colruyt Group
Communicatieverantwoordelijke IT Colruyt Group
Functie:
IT is cruciaal binnen Colruyt Group en er lopen dan ook continu boeiende projecten voor onze winkelformules en centrale diensten. Als verantwoordelijke voor interne communicatie verbeter je de werking van de IT-afdeling. Reken op verantwoordelijkheid, impact, uitdaging en verrijkende samenwerkingen!Van het opmaken van een communicatiestrategie en daaruit volgende communicatieplannen tot het brengen van inspirerende nieuwsitems en testimonials voor de interne nieuwssite. Je takenpakket is zeer gevarieerd én gaat over diverse onderwerpen. Bovendien worden binnen de IT-afdeling innovatieve projecten opgezet met nieuwe technologieën. Jij maakt het allemaal heel toegankelijk en tastbaar voor je 1.500 collega’s.

Bovendien ben je een ambassadeur van Colruyt Group. Jouw vaardigheden in zowel persoonlijke communicatie als mediacommunicatie zijn je belangrijkste tools om andere medewerkers te motiveren en mobiliseren.

Wat doe je concreet?

Samen met je collega-communicatieverantwoordelijke werk je een communicatiestrategie uit ter ondersteuning van de directie. Je adviseert over de communicatie naar onze medewerkers over uiteenlopende onderwerpen, van het strategisch plan tot de dagelijkse actualiteit.
Je werkt communicatieplannen uit ter ondersteuning van projecten en adviseert over de kanaalmix en de boodschap.
Je leidt een redactieteam, schrijft mee en verzorgt de eindredactie. Je gaat op zoek naar verhalen binnen de organisatie om deze op de interne nieuwssite te zetten.
Je helpt de communicatieskills van collega’s te verbeteren.
Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je stakeholders door werk te maken van een duurzaam professioneel netwerk.
De communicatie die je uitstuurt, weerspiegelt de waarden van ons bedrijf, zodat onze medewerkers deze ook met overtuiging verder uitdragen.
Je communiceert niet alleen intern maar soms ook naar heel Colruyt Group of zelfs naar externen, in het kader van employer branding.
Voor bepaalde projecten werk je nauw samen met CCX, het communicatiebureau van Colruyt Group en corporate marketing.
Je werkt in Halle en kan tot 2 dagen per week plaatsonafhankelijk werken

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma in communicatiewetenschappen, of gelijkwaardige ervaring. Je bent een starter of je hebt relevante ervaring in interne en tactische communicatie. Interesse in IT en creativiteit zijn een plus.
Organisatie en planning – Een complexe organisatie schrikt jou niet af. Je kan een operationele en tactische planning opstellen, rekening houdend met de juiste stakeholders en zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen.
Enthousiasme en zelfvertrouwen – Je bent ondernemend, dynamisch en enthousiast en wilt groeien. Je weet mensen te mobiliseren waardoor je projecten tot een goed einde brengt. Je hebt vertrouwen in je eigen prestaties, want niet al je werk is zichtbaar.
Analytisch inzicht – Je kan strategisch denken, bent oplossingsgericht en hebt aandacht voor eenvoud en efficiëntie in processen.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en het Engels, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans is een plus.

Wij bieden:
Eigen inbreng – Als communicatieverantwoordelijke heb je een boeiende en uitdagende job met veel verantwoordelijkheid en initiatief.
Afwisseling en breed netwerk – Je legt contacten in alle geledingen van het bedrijf, met specialisten uit uiteenlopende vakgebieden.
Stabiliteit – Zowel onze IT-afdeling als Colruyt Group zelf zijn in volle groei. We bieden je meteen een vast contract van onbepaalde duur in een stabiel bedrijf.
Blijven leren – Ook jij kan bij Colruyt Group kiezen uit een groot aanbod opleidingen. Zo kan je jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.
Halle
28870 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17144