Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Conversion Manager

Conversion Manager

MIVB
Conversion Manager
Jobomschrijving
Klinken data, conversie en klantenrelatie en -ervaring als muziek in je oren? Dan ben jij wie wij zoeken!

Als Conversion Manager werk je binnen de divisie Marketing en rapporteer je rechtstreeks aan de Head of Digital & Customer Experience.

Je maakt deel uit van het team Digital & Customer Experience en helpt mee aan de ontwikkeling van de “marketing automation/marketing conversie”-strategie om zo een uitzonderlijke klantenervaring te verzekeren.
De conversiefunnel ontwerpen, creëren, beheren en optimaliseren via het CRM-platform SalesForce maakt deel uit van je verantwoordelijkheden.
Daarnaast werk je dagelijks samen met je collega’s van het digitale team en luister je naar de behoeftes van de verschillende stakeholders voor een optimale klantenervaring dankzij de verschillende communicatiekanalen op basis van de verzamelde data en de gestelde doelen.

Concreet bestaat je takenpakket uit:

• Leads genereren en doelgerichte/potentiële klanten werven met het juiste bericht, via het goede kanaal en op het gepaste moment.
• Online en offline data- en klantenrapporteringen maken en analyseren om het operationele personeel en de directie te begeleiden in hun beslissingen voor de toename van de commerciële activiteit in een omnichannelstrategie.
• De Client Journeys definiëren en integreren (SalesForce), alsook de hieraan verbonden acties.
• De klantenervaring verbeteren op basis van UX, AB Testing (Optimize), persona’s en gedragsgegevens (Hotjar, Firebase, Google Analytics).
• De digitale marketingacties creëren, ontwikkelen en opvolgen ter ondersteuning van de bedrijfsstrategie van de MIVB en ter verbetering van het digitale engagement.
• KPI’s bepalen per project, deze opvolgen en continu verbeteren.

Gevraagd profiel
• Je hebt 5 jaar ervaring in de SalesForce CRM platform.
• Je beheerst de optimalisatietools voor conversie en digitaal contentbeheer (bv.: Optimize, Optimizely, Google Analytics, Hotjar, SalesForce, Jahia, Hubspot, enz.).
• Je hebt een goede kennis van rapporteringstools (Power BI, SAP Analytics Cloud, enz.).
• Je bent tweetalig NL/FR (zowel mondeling als schriftelijk) en je hebt een goede schriftelijke kennis van het Engels.
• Je bent een organisatorisch talent, je bent flexibel en zelfstandig. Daarnaast beschik je ook over zeer goede sociale vaardigheden en hou je je aan afspraken en deadlines.

Ons aanbod
• Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamische en aangename werkomgeving.
• Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit, een lange termijn visie, en projecten die een impact hebben op het dagelijks leven en de mobiliteit van de mensen.
• Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden, via interne en externe opleidingen, maar ook met lange termijn carrièremogelijkheden.
• Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, 35 betaalde vakantiedagen per jaar, gratis abonnement openbaar vervoer (MIVB, TEC en De Lijn), en tot 75% korting op het treinabonnement voor woon-werkverkeer.

Onderneming
Met meer dan 9.500 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.
De modernisering van de metro, de uitbreiding van het tramnet of de bouw van nieuwe stelplaatsen zijn maar een paar voorbeelden van de boeiende projecten waarvoor de MIVB op zoek is naar enthousiaste medewerkers.
Een gevarieerde carrière, een continue vorming, boeiende en unieke projecten, werkstabiliteit en een verrijkende diversiteit, dat is wat de MIVB kan bieden aan al wie nieuwsgierig genoeg is om haar 300 unieke beroepen te komen ontdekken.
Brussel
https://jobs.stib-mivb.be/jobs/conversion-manager-f1?locale=nl