Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Corporate marketeer Colruyt Group en Private Labels

Corporate marketeer Colruyt Group en Private Labels

Colruyt Group
Corporate marketeer Colruyt Group en Private Labels
Functie:

Colruyt Group vertegenwoordigt enkele van de bekendste huismerken in de Belgische voedingssector (Boni Selection, Graindor, Everyday …). Als marketeer denk je mee na over hoe we deze merken verder kunnen ontwikkelen en maak je marketingplannen op, steeds in lijn met de strategie van het management.

Colruyt Group is actief in de distributie van voedingswaren en non-food in België, Frankrijk en Luxemburg, met zowat 550 eigen winkels en meer dan 580 aangesloten winkels. In België gaat het om Colruyt, OKay, Bio-Planet, Cru, Dreamland, Dreambaby en de geaffilieerde winkels Spar en Spar Compact. We zijn ook actief in de foodservice business (levering van voedingswaren aan hospitalen, bedrijfskeukens en horecabedrijven) in België (Solucious). In jouw functie maak je deel uit van corporate marketing Colruyt Group. Dat betekent dat je in al je initiatieven ook het overkoepelende merk van Colruyt Group in het achterhoofd houdt.

Concreet vertaal je de strategische  doelstellingen van onze huismerken naar marketingobjectieven en -acties en communicatieplannen. Je denkt na hoe we deze doelstellingen kunnen concretiseren via de verschillende productcategorieën van onze merken en beslist wat dat betekent voor de verpakkingen. Hoe kan de doelstelling om zo duurzaam mogelijk te zijn bijvoorbeeld vertaald worden naar de verpakkingen van Boni Selection? En hoe communiceer je erover? Je werkt een plan uit in afstemming met marketingcollega’s binnen de verschillende winkelformules, zodat maximaal in synergie gewerkt wordt.

Boni is het grootste huismerk van Colruyt Group dat je onder je vleugels krijgt. Je zorgt er door het opstellen van huisstijlgidsen dan ook voor dat de uitstraling van ons thuismerk steeds consistent is en in een oogopslag duidelijk is. Of het nu over de verpakking van zuivel, specerijen of huishoudproducten gaat. Daarnaast werk je ook mee aan de innovatie-inspanningen binnen onze huismerken en ontwikkel je regelmatig nieuwe verpakkingsconcepten.

Last but not least, rapporteer je regelmatig over de vorderingen van je marketingplannen. Zitten we op koers om de strategische doelstellingen te halen? Hiervoor baseer je je op de resultaten van marktonderzoeken, de trends binnen jouw domein en relevante inzichten en resultaten uit je dagelijkse initiatieven.

Je werkt in Halle. En je hebt de mogelijkheid om 2 dagen per week regionaal te werken.

Profiel:

Ervaring en opleiding – Je hebt minstens een bachelordiploma, maar bent liefst een master. Je kan ook al een stevige basis opgebouwd hebben in brand- of productmanagement. Je hebt op z’n minst voeling met voeding. Ervaring als marketeer in fast moving consumer goods is zeker een pluspunt!
Communicatief sterk en doelgericht – Je kan een briefing duidelijk structureren en geeft goede sturing, steeds met de eindklant in het achterhoofd. Je verliest hierbij je doel nooit uit het oog. Je denkt ook in oplossingen en past je gemakkelijk aan verandering aan.
Overtuigend en vernieuwend – Je kan anderen vlot enthousiasmeren en bent steeds nieuwsgierig op zoek naar kennis en mogelijkheden tot vernieuwing. Hierbij hoort ook dat je graag netwerkt in je domein, om expertise op te pikken en intern te delen.
Assertief – Je staat stevig in je schoenen en bewaakt je grenzen goed. Je trekt anderen hier ook in mee en stimuleert hen om te groeien.
Analytisch inzicht en oog voor detail – Je kan op basis van data en kennis kritische analyses maken en er concrete acties aan hangen. Daarnaast ontsnapt geen foutje of kans tot verbetering aan jouw getrainde oog.
Talenkennis – Je bent Nederlandstalig of Franstalig met in het beste geval een stevige kennis van het Nederlands. Als je dat nog niet hebt, ben je wel bereid snel bij te leren.

Wij bieden:

Verantwoordelijkheid en impact – Je krijgt een job met veel verantwoordelijkheid en variatie. Je ziet snel het resultaat van je inspanningen in al onze winkels en corporate communicatiedragers. Je denkt mee op merkniveau en kan dus ook echt het verschil maken.
Sterke merken  – Everyday, Boni Selection, Graindor, Kangourou,  … Wie kent deze merken niet?
Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een dynamisch, tof team van marketeers.
Zelfontplooiing – Je kan bij Colruyt Group een waaier aan opleidingen volgen, om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.
Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loonpakket krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques een wagen en winstdeelname.
Halle
24932 - vlp2 - uba
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13637