Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Creatieve Web Designer

Creatieve Web Designer

e5 Mode
Creatieve Web Designer
Met een 70-tal winkels en een webshop speelt e5 een hoofdrol in de Belgische moderetail. e5 staat voor stijlvolle, betaalbare mode die iedereen laat stralen. Wij willen dat onze klanten én onze medewerkers zich goed in hun vel voelen. Daarom heerst bij e5 een aangename en ongedwongen werksfeer waar iedereen zichzelf mag zijn. Hier krijg je de kans om je talenten te ontplooien en deel uit te maken van een betrokken en gemotiveerd team.

Kan jij je helemaal vinden in de filosofie van ons Belgische familiebedrijf? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken voor ons E-commerce team. Wij zijn immers op zoek naar een enthousiast grafisch profiel met een passie voor het web en online shoppen om ons online marketing team te komen versterken.

Wat ga je doen?

Als creatief grafisch web designer kom je bij e5 terecht in een tof team met grote ambities. Je bent verantwoordelijk voor zowel de grafische kant van de webshop, de online visuals voor o.a. social media en newsletters alsook het onderhoud van onze website en online publicaties binnen de huisstijl. Met andere woorden je bent een onmisbare schakel in het e-commerce team!

Dankzij jouw oog voor detail en ervaring binnen e-commerce kom jij steeds met een inspirerend, converterend en gebruiksvriendelijk ontwerp – op desktop én mobiel. Conversie-optimalisatie en A/B testen schrikken jou ook niet af. Integendeel, je wil de klant een zo optimaal mogelijke shopervaring bezorgen.

Jouw kennis InDesign, Photoshop en Illustrator komen bij e5 goed van pas. Je bent een kei in typografie, kleurgebruik, vormgeving en beeldtaal en brengt onze communicatie uitingen tot leven.

In concreto:
- Je onderhoudt de look-and-feel van onze webshop en houdt rekening met responsiviteit, huisstijl en consistentie.
- Je werkt gestructureerd en volgt nauw de retroplanning en marketingkalender op.
- Je zorgt voor de grafische uitwerking van een ruime waaier aan online communicatiemiddelen. Op basis van briefings (en eigen creatieve inbreng) ontwerp je visuals en banners voor online marketingacties, blogberichten, content- en productpagina’s.
- Je voorziet alle communicatie-uitingen consequent van tags voor het meten van online campagnes.
- Je werkt nauw samen met de collega’s van online marketing & merchandising, content & social media, email marketing en andere (marketing-)profielen binnen het bedrijf.
- Je bent back up voor jouw offline grafisch design collega tijdens vakantieperiodes en indien nodig ook voor de operationale werking van de webshop en e-mailcommunicatie.
- Je zorgt er voor dat alle ontwerpen systematisch bewaard worden zodat iedereen op elk moment over de meest up-to-date realisaties kan beschikken.
- Je blijft op de hoogte van de evoluties en trends op vlak van grafische vormgeving en nieuwe technologieën.

Je kan deze vakjes afvinken:
- Je hebt een grafische/multimedia opleiding gevolgd; Indesign, Illustrator en Photoshop hebben geen geheimen voor jou. Net zoals HTML & CSS.
- Je hebt oog voor detail en gaat perfectionistisch te werk.
- Je hebt een passie voor digital & min. 2 jaar ervaring in een e-commerce omgeving.
- Je bent een team player maar kan zelfstandig werken.
- Je bent creatief, proactief en communicatief. Goed afstemmen met jouw collega’s is voor jou vanzelfsprekend.
- Je bent goed in time management en planning maar ook stress bestendig en flexibel als meerdere projecten tegelijkertijd tegen deadline aan lopen. Snel schakelen is jouw tweede natuur.
- Je kan technische problemen de baas door jouw probleemoplossend denken.

En dit is mooi meegenomen:
- Je hebt affiniteit met retail en online marketing.
- Jouw kennis van Magento en/of Adobe Campaign is een pluspunt.
- Je hebt affiniteit en/of ervaring binnen de modesector.

Wat krijg je daarvoor in de plaats?
- Een creatieve job binnen een dynamisch familiebedrijf en tof marketing team.
- Een contract voor onbepaalde duur.
- Een afwisselende job waarbinnen je zelfstandig kan werken.
- Een marktconform salarispakket inclusief extra-legale voordelen.
Sint-Niklaas
Ben jij de geknipte persoon voor deze vacature? Overtuig ons met jouw cv en motivatiebrief via jobs@e5mode.be!