Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Expert DVV / Les AP (m/v)

Digital Expert DVV / Les AP (m/v)

Belfius
Digital Expert DVV / Les AP (m/v)
Als uitgesproken expert(e) communicatie bent u verantwoordelijk voor de communicatie en de Customer Experience m.b.t. de producten die worden gecommercialiseerd onder de merknaam DVV / Les AP.

1. Visie, strategie en innovatie

• U vertaalt de prioriteiten van DVV en de afdeling Communications & Customer Experience in een visie en een strategie voor uw perimeter.
• U volgt eveneens van nabij de evolutie van de best practices op het vlak van de positionering en de communicatie (voor alle sectoren) en formuleert proactief innoverende voorstellen op het vlak van digitale communicatie.
• U deelt die vooruitzichten en ideeën met uw gesprekspartners en werkt aan de concrete verwezenlijking ervan.

2. Communicatie

• U werkt een strategie en een communicatieplan uit voor de producten die worden gecommercialiseerd onder de merknaam DVV / les AP voor uw perimeter.
• U coördineert de uitvoering van alle communicatie-acties: u bereidt de briefings voor, stelt de plannings op en zorgt voor de permanente monitoring van de acties.
• U voert eveneens de audits van de voorbije acties uit met het oog op een aanhoudende verbeteringsdynamiek.

3. Verbetering van de klantenervaring en -tevredenheid

U identificeert de opportuniteiten tot verbetering op het vlak van de klantenervaring en de -tevredenheid, werkt een actieplan uit en coördineert de implementatie van de optimaliseringen.
Brussel
https://www.belfius.be/webapps/nl/jobs/detail/00004530