Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Marketeer / Paid Media Expert

Digital Marketeer / Paid Media Expert

KBC
Digital Marketeer / Paid Media Expert
Wat houdt de job in?
Als Digital Media Specialist maak jij (potentiële) klanten nieuwsgierig naar KBC en onze diensten met een optimale digital media mix. De ene dag maak je een mediaplan om een nieuw product in de markt te zetten, de andere dag duik je diep in de advertisingplatformen om je lopende campagnes data-gedreven te optimaliseren. Termen als SEA, programmatic advertising, DMP, …staan in je persoonlijke woordenboek.

Pragmatisch. Agile. Digitalicious. Zo bereiken we de juiste doelgroep, op het juiste moment, met de juiste boodschap! Werken bij KBC op het Competence Center Digital is werken aan het voortdurend verbeteren van onze digitale oplossingen. Zo kunnen we onze klanten steeds beter helpen. Jij gaat aan de slag in het team Digital Media Management, een divers team van fijne collega’s.
Je werkt Leuven.
Wat doe je concreet?
● Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van de digitale media mix. Dit doe je voor zowel always-on, als campagnes op de verschillende touchpoints: search, social media advertising, display, affiliate,…
● Je zorgt voor een voortdurende opvolging en evaluatie van je campagnes. Waar nodig stuur je bij om de doelstellingen te bereiken. Na afloop deel je de learnings om de komende campagnes aan te scherpen.
● Je bent een vlotte samenwerker die niet bang is van data. Samen met de Digital Journey Manager ga je tot op het bot om je mediacampagnes af te stemmen op de customer journeys die voor KBC belangrijk zijn.
● Je bent verantwoordelijk voor het mediabudget.
● Je speelt ook een actieve rol in de samenwerking met agency’s.
● Verder zet je in op alle mogelijke innovaties in het digitale medialandschap. Je werkt samen met andere marketeers om advies en ondersteuning te geven en neemt hen mee in de vernieuwingen op het vlak van digitale media.
Zijn dit jouw troeven?
● Je hebt minimum 3 jaar relevante ervaring en een grondige kennis van adverteren via Facebook/Twitter/Linkedin, programmatic/display advertising en SEA. Ben je Google Certified? Dat is een pluspunt.
● Je hebt een algemene kennis van het Belgische medialandschap.
● Je beschikt over een agile-mindset. Ervaring in deze methodiek is een pluspunt.
● Je hebt een sterke persoonlijkheid en kunt stakeholders meenemen in je verhaal. Je overtuigt anderen van jouw aanpak met data & feiten. Steeds in een sfeer van respectvolle, open communicatie.
● Je bent gepassioneerd door nieuwe digitale trends en technologieën.
● Je bent proactief, leert snel bij en kunt gemakkelijk nieuwe ideeën oppikken en in de praktijk brengen.
● Je spreekt en schrijft vlot Nederlands.
Waarom kiezen voor deze job?
● Bij ons heb je verschillende doorgroeimogelijkheden en de kans om meerdere expertises uit te bouwen.
● Een uitstekende work-life balance. Je kan je werk en privéleven op elkaar afstemmen.
● We investeren in jou met een uitzonderlijk aanbod van opleidings- en ontwikkelingskansen.
● Je krijgt een contract van onbepaalde duur met een competitief loon. Hierbovenop kan je kiezen tussen een waaier aan extralegale voordelen.
● Een insprirerende werkomgeving, waar je af en toe ook eens stoom kan aflaten (fitness, kickertafel,…).
● Jouw werkplek in Leuven is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt het je goed uit om ook van thuis te werken? Dat kan.
Waarom KBC?
Als grootste Belgische bank-verzekeraar werken we elke dag aan ideeën en oplossingen die onze klanten én onze samenleving vooruithelpen. We zijn gedreven en hebben de ambitie om de 'referentie' te zijn in de financiële sector. Maak mee het verschil. En de toekomst. #maakhetmee

Wil je mee het verschil maken? Laat van je horen! We kijken uit naar je sollicitatie.
Leuven
https://www.kbc.be/jobs/nl/vacatures/ID63345.html