Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Marketeer Dreamland

Digital Marketeer Dreamland

Colruyt Group
Digital Marketeer Dreamland
Functie:

Dreamland maakt dagelijks de mooiste kinderdromen waar. Als digital marketeer werk je mee aan onze inspirerende campagnes en maak je optimaal gebruik van de nieuwste tools en strategieën om onze klanten te blijven betoveren.Voel je je aangesproken door het speelse Dreamland-universum en ben je gepassioneerd door digitale marketing? Dan wacht je bij Dreamland een uitdagende job met veel afwisseling en toffe collega’s.

Samen met je marketingcollega’s creëer je aantrekkelijke campagnes voor events, acties en productgroepen.  Hoewel je aan verschillende projecten tegelijk werkt, verlies je nooit het overzicht en de deadlines uit het oog. Je werkt samen met zowel interne partners (zoals ons communicatiebureau CCX) als externe partners en je waakt erover dat alle communicatie past binnen het marketingconcept van Dreamland.

Je coacht en begeleidt twee medewerkers en je inspireert al jouw collega’s met je ervaring in digitale marketing. Je werkt ook mee aan de uitbouw van een nieuw loyalty-programma en versterkt op die manier onze klantrelaties. Je speelt in op de veranderende trends en evoluties in marketingcommunicatie en werkt actief mee aan innoverende strategische projecten.  

Je werkt in onze kantoren in Lot.

Profiel:

Kennis en expertise – Je hebt een masterdiploma op zak en een 5-tal jaren ervaring als marketeer. Je bent vertrouwd met online marketing en hebt kennis van marketing automation (emailcampagnes, CRM, doelgroepmarketing …).  
Talenkennis – Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en het Frans, want Dreamland is zowel in Vlaanderen als Wallonië actief.
Coaching-kwaliteiten – Je coacht twee medewerkers en je helpt hen om hun talenten volop te ontwikkelen.  
Creativiteit en vernieuwing – Het doelpubliek van Dreamland bestaat voornamelijk uit kinderen en hun families. Je kan je inleven in hun leefwereld en geeft je campagnes een speelse en inspirerende touch.
Sterke organisatie – Je ontfermt je over verschillende projecten. Je gaat daarbij nauwkeurig en planmatig te werk.
Heldere communicatie – Je communiceert helder met de interne partners en externe partijen. Klant- en doelgerichtheid zijn vanzelfsprekend.

Wij bieden:

Extralegale voordelen – Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname, een bedrijfswagen en maaltijdcheques. 
Uitdaging en afwisseling – Geen twee dagen zijn hetzelfde. Je werkt aan diverse, leuke projecten voor een breed doelpubliek en komt in contact met mensen van verschillende achtergronden en diensten.
Zelfstandigheid – Je bent van a tot z verantwoordelijk voor verschillende projecten en campagnes. Hierdoor krijg je de kans om je stempel te drukken.
Doorgroeimogelijkheden – Op basis van je talenten en interesses krijg je binnen Colruyt Group de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.
Lot
24626 - 210A - uba
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/13651