Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Marketing Coördinator Solucious

Digital Marketing Coördinator Solucious

Colruyt Group
Digital Marketing Coördinator Solucious
Functie:
Solucious is de foodservice specialist van Colruyt Group en levert producten aan professionele klanten in de zorgsector, de horeca en bij bedrijven. Om onze merkbekendheid verder te versterken binnen de markt, zoeken we een Digital Marketing Coördinator. Een boeiende job waar je je als digitaal talent helemaal in kan uitleven!Solucious maakt het zijn klanten graag makkelijk door een efficiënte bestel- en bezorgservice, waarbij het e-commerce platform een belangrijk touchpoint is. Ben je gepassioneerd door e-commerce en kijk je ernaar uit om samen met je collega’s sterke digitale campagnes uit te bouwen? Dan wacht jou een straffe uitdaging binnen onze jonge, dynamische bende van marcom- en ecomspecialisten.

Wat doe je concreet?

Je vertaalt onze digitale marketingstrategie naar 360° digitale marketingacties en -campagnes. Bestaande klanten binden en nieuwe klanten werven is wat jou drijft.
Je zet in op online advertising, e-mailmarketing, SEO, SEA, social media marketing en retargeting-acties. Je hebt een voorliefde voor SEA en bent vertrouwd met andere programma’s uit het Google-pakket, zoals Google Analytics en Tag Manager.
Je stelt briefings en planningen op voor interne en externe partners en je zorgt voor een vlotte coördinatie en opvolging daarvan.
Je communiceert intern over de digitale campagnes en acties.
Je analyseert de resultaten van een campagne op basis van de vooropgestelde KPI’s. Je vertaalt resultaten in nieuwe inzichten en doet slimme aanbevelingen om conversieratio’s en webverkeer te verhogen.
Je volgt de nieuwe digitale trends op en blijft op de hoogte van wat er gebeurt binnen de markt en bij de concurrentie.


Zodra de coronamaatregelen het weer toelaten, werk je in Bornem.

Profiel:
Opleiding en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma en minstens 3 jaar ervaring in marketing of e-commerce. Heb je kennis, ervaring of minstens affiniteit met andere online kanalen (SEA, SEO, Display, Social …)? Dat is zeker een pluspunt.
Analytisch – Je bent gedreven door data. Je analyseert klantendata over mailings, doet A/B testing, trekt conclusies en formuleert nieuwe actiepunten. Dankzij jouw inzichten kunnen we onze online communicaties nog krachtiger en effectiever maken.
Nieuwsgierig en innovatief – Een nieuwe digitale marketingtrend? Die heb jij meteen gespot! Je houdt ervan om met nieuwe technologieën te experimenteren en jouw kennis en inzichten over te brengen op het team. Kortom, jij weet als geen ander wat er leeft binnen jouw vakgebied.
Communicatief en assertief – Je kan vlot communiceren met verschillende types mensen en staat stevig in je schoenen. Jij bent overtuigd van een idee en kan dat ook overtuigend en sterk overbrengen.
Netwerker en teamplayer – Je werkt met veel verschillende mensen samen en kan snel duurzame relaties opbouwen met anderen.
Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands.  Een goede kennis van het Frans en het Engels is een plus. Zo kan je met iedereen in je team en netwerk vlot communiceren.

Wij bieden:
Opleiding & ervaring – Van bij de start krijg je een meter/peter aangewezen die je de eerste maanden met veel plezier begeleidt. Op die manier leer je je takkenpakket on-the-job. Je kan tal van opleidingen volgen om jezelf te ontplooien, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.
Teamwork – Je staat er niet alleen voor. Je komt terecht in een tof, ervaren team. Voor vragen kan je altijd bij hen terecht.
Werk-privébalans – Je werkt gewone kantooruren, maar met een glijdend uurrooster zodat je je werk kan afstemmen op je privéleven.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:
Rani Van Seghbroeck
Bornem
28300 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16741