Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Marketing Project Coordinator

Digital Marketing Project Coordinator

MediaMarkt - Saturn BeLux
Digital Marketing Project Coordinator
In onze 28 winkels en onze webshop kopen klanten niet alleen producten. Ze kopen er ook plezier. Het plezier van een fijne tv-avond, een heerlijke espresso of een pak likes op hun selfie. Aan ons om het voor hen nog leuker te maken. Met het beste advies, de juiste toestellen en de strafste service.

En ook voor jou als collega maken we het leuker. Je werkt autonoom, maar staat er niet alleen voor. Ons professioneel én plezant team apprecieert jouw inbreng. Je krijgt verantwoordelijkheid én vertrouwen. En je wordt er nog voor betaald ook. Jawadde dadde!

Uw taken:
Als digital marketing projects coordinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, planning en opvolging van de banners, landingspagina’s, wedstrijden en commerciële acties op mediamarkt.be. Op termijn volg je ook volledige 360° online campagnes op in samenwerking met je collega’s en onze merken. Je ondersteunt de teamleader online marketing in de dagelijkse opvolging met de webdesigners, trade-marketeers en partners uit de industrie. Samen met je collega’s en partners bouw je leuke en succesvolle campagnes die de sales, het merk MediaMarkt en de posities van onze merken online versterken. Je rapporteert aan de Online Marketing Manager, die je beschouwt als jouw chef, coach, inspirator én klankbord.

- Je maakt een planning en tijdslijn op voor nieuwe campagnes of to-do’s. Je brieft de webdesigners, volgt de executie op, analyseert en rapporteert na afloop van de campagne. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s, agentschappen en partners uit de industrie.

- Je hebt een passie voor online marketing. Je kan de link leggen tussen onze online customer journey en de projecten van partners en andere marketing teams. Je zoekt op een creatieve manier naar oplossingen om deze te vertalen naar een mooie online visibiliteit.

- Je hebt goede ideeën over online campagnes en kan deze op een gestructureerde manier tot uiting brengen. Je werkten samen met de verschillende teams in sociale media, services, trade marketing, digitale projecten, en vertaalt hun briefings naar onze website.

Uw profiel:
Je bent in eerste plaats een fijne collega om mee samen te werken. En je hebt nog een pak kwaliteiten:

- Je hebt een eerste professionele ervaring of stage binnen digitale marketing achter de rug, en je wilt je skills naar een hoger niveau brengen.

- Ervaring met Digitale Marketing Tools zoals Google Analytics, Google Ads, SemRush, etc. zijn een pluspunt, maar deze skills kan je ook zelf bij ons ontwikkelen.

- Je bent een goede coördinator: stressbestendig wanneer nodig, en structuur brengen waar het kan, in een steeds veranderende omgeving.

- Je moedertaal is Nederlands of Frans, een goede kennis van de tweede landstaal en/of het Engels is een pluspunt.

- Je kan goed samenwerken, bent flexibel en gemotiveerd. Even je hulp aanbieden bij een andere campagne? Met plezier!

Interesse?
- We starten met een fun werkomgeving en een goeie ambiance. Kortom, een echte great place to work. Verder mag je rekenen op een vast contract, een interessant loon aangevuld met maaltijdcheques, smartphone met abonnement, hospitalisatieverzekering, 26 vakantiedagen, korting op de producten in onze shops en een persoonlijk groeiplan met interne en externe opleidingen. En natuurlijk: campagnes waarmee je overal kan uitpakken!

- Een kans om samen te werken met de beste agentschappen, partners, merken, budgetten, tools en collega’s. Je werkt op campagnes met een grote impact en heel veel visibiliteit. Daarbij krijg je zelf veel ruimte voor creatieve ideeën en nieuwe initiatieven.

- Een unieke ervaring in een heel dynamische retail omgeving. Als marktleider in België en Europa biedt Mediamarkt heel wat mogelijkheden aan om op korte tijd bij te leren en door te groeien. Je krijgt actieve coaching en heel veel mogelijkheden via opleidingen en persoonlijke begeleiding. MediaMarkt.be is een van de grootste en snelst groeiende webshops in België. Schrijf jij mee aan dit verhaal?

Contact:

Media Markt - Saturn Belgium
Connexions Business Park - Brusselsesteenweg 496 - bus 2
1731 Zellik
Asse-Zellik
https://www.mediamarkt.be/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelJobDetail?storeId=19301&langId=-17&jobId=F278D11D-CD92-4C37-9F9A-18CD754598EC&src=dvinci