Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Marketing Search Coordinator

Digital Marketing Search Coordinator

MediaMarkt - Saturn BeLux
Digital Marketing Search Coordinator
In onze 28 winkels en onze webshop kopen klanten niet alleen producten. Ze kopen er ook plezier. Het plezier van een fijne tv-avond, een heerlijke espresso of een pak likes op hun selfie. Aan ons om het voor hen nog leuker te maken. Met het beste advies, de juiste toestellen en de strafste service.

En ook voor jou als collega maken we het leuker. Je werkt autonoom, maar staat er niet alleen voor. Ons professioneel én plezant team apprecieert jouw inbreng. Je krijgt verantwoordelijkheid én vertrouwen. En je wordt er nog voor betaald ook. Jawadde dadde!

Uw taken:
Als digital marketing search coordinator werk je mee aan onze online performance campagnes. Je ondersteunt de online marketing coordinators op verschillende kanalen, met een focus op SEO en SEA. Samen met ons netwerk aan agentschappen en partners lanceer je digitale campagnes om traffic en sales te genereren voor onze winkels en onze webshop. Je rapporteert aan de Online Marketing Manager, die je beschouwt als jouw chef, coach, inspirator én klankbord.

- Je volgt de briefing en de executie van onze campagnes met het agentschap op. Je leest na, valideert en stuurt bij waar nodig. Op termijn zal je zelf onze commerciële campagnes vertalen naar een goede digitale marketing briefing.

- Je bent verantwoordelijk voor de copywriting van de campagnes: Samen met het agentschap optimaliseer je de online vindbaarheid en de teksten op onze website. Je leest na, en schrijft ze indien nodig. Je draagt bij aan de kwaliteit van onze landingspagina’s en digitale advertenties.

- Je denkt pro-actief mee over SEA, SEO en online marketing. Je analyseert de resultaten op een heldere manier, en kan deze vertalen naar oplossingen voor de toekomst.

- Je werkt samen met je collega’s uit het marketing team op high-impact digitale en omnichannel campagnes. Jawadde dadde!

Uw profiel:
Je bent in eerste plaats een fijne collega om mee samen te werken. En je hebt nog een pak kwaliteiten:

- Je hebt een eerste professionele ervaring of stage binnen digitale marketing achter de rug, en je wilt je skills naar een hoger niveau brengen.

- Je hebt een passie voor online marketing, SEA, SEO en e-commerce. Je volgt de nieuwste trends en ontwikkelingen op de voet, en je bent bereid om bij te leren en nieuwe kansen aan te grijpen.

- Ervaring met Digitale Marketing Tools zoals Google Analytics, Google Ads, SemRush, etc. zijn een pluspunt, maar deze skills kan je ook zelf bij ons ontwikkelen.

- Je bent een goede projectmanager: stressbestendig wanneer nodig, en structuur brengen waar het kan, in een steeds veranderende omgeving.

- Je moedertaal is Nederlands of Frans, een goede kennis van de tweede landstaal en/of het Engels is een pluspunt.

- Je bent in de eerste plaats een fijne collega. Je kan goed samenwerken, bent flexibel en gemotiveerd. Even je hulp aanbieden bij een nieuwe campagne of een ander kanaal? Met plezier!

Interesse?
- We starten met een fun werkomgeving en een goeie ambiance. Kortom, een echte great place to work. Verder mag je rekenen op een vast contract, een interessant loon aangevuld met maaltijdcheques, smartphone met abonnement, hospitalisatieverzekering, 26 vakantiedagen, korting op de producten in onze shops en een persoonlijk groeiplan met interne en externe opleidingen. En natuurlijk: campagnes waarmee je overal kan uitpakken!

- Een kans om samen te werken met de beste agentschappen, partners, merken, budgetten, tools en collega’s. Je werkt op campagnes met een grote impact en heel veel visibiliteit. Daarbij krijg je zelf veel ruimte voor creatieve ideeën en nieuwe initiatieven.

- Een unieke ervaring in een heel dynamische retail omgeving. Als marktleider in België en Europa biedt Mediamarkt heel wat mogelijkheden aan om op korte tijd bij te leren en door te groeien. Je krijgt actieve coaching en heel veel mogelijkheden via opleidingen en persoonlijke begeleiding. MediaMarkt.be is een van de grootste en snelst groeiende webshops in België. Schrijf jij mee aan dit verhaal?

Contact:

Media Markt - Saturn Belgium
Connexions Business Park - Brusselsesteenweg 496 - bus 2
1731 Zellik
Asse-Zellik
https://www.mediamarkt.be/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelJobDetail?storeId=19301&langId=-17&jobId=A82AFB17-68D5-4AA3-B508-A6E95636D988&src=dvinci