Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Program manager (m/v)

Digital Program manager (m/v)

Ethias
Digital Program manager (m/v)
Welke zullen mijn verantwoordelijkheden zijn?Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van digitale transformatieprojecten om onze klanten de beste digitale ervaring te bieden en onze businessprocessen te optimaliseren.
•Als Digital Project Manager biedt jouw transversale positie je niet alleen een globaal zicht op de activiteiten van het bedrijf maar ook de kans om in te spelen op de behoeften van de verschillende business units van Ethias Non-Life (Marketing, Sales, Policy, Claims, voor de segmenten BtoC en BtoB).
•Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van digitale transformatieprojecten met als doel onze klanten de beste digitale ervaring te bieden en onze businessprocessen te optimaliseren.
•Je begeleidt en motiveert het projectteam volgens een matriciële aanpak en je weet hoe je de verschillende stakeholders bij elkaar brengt (vertegenwoordigers van de business, business experts, business analysts, business analisten, ontwikkelaars, UX managers ...).
•Je zorgt voor de oplevering van projecten met aandacht voor scope, budget en planning.
•Je zorgt voor het faciliteren van het besluitvormingsproces en voor een samenvattend zicht op de voortgang in de projecten dankzij o.m. de opstelling en opvolging van rapporteringsdocumenten (Project Charters, Business Cases, Planning, enz.) en de opstelling van validation gates (type “SteerCo”).
•Je identificeert de transversale impact van projecten (onderlinge afhankelijkheden, risico's, enz.). Je geeft advies over maatregelen om de risico's te beperken.
•Je zorgt voor een doeltreffende samenwerking met al je stakeholders (Business, IT, externe leveranciers ...) om zo een vertrouwensrelatie met hen op te bouwen en samen de vooropgestelde doelstellingen te bereiken (stakeholder management).
•Je werkt aan motiverende projecten met een reële impact op de business en de toekomst van het bedrijf (optimalisatie van online verkoopstromen, ontwikkeling van digitale communicatietools, interfaces of apps voor een optimale user experience, ontwikkeling van functionaliteiten in de klantenzones BtoC en BtoB, enz.).
Hasselt - Luik
https://jobs.ethias.be/content/jobpage.asp?a=DETAIL&jdkid=347&l=DUTCH