Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Digital Project Manager Dreamland

Digital Project Manager Dreamland

Colruy Group
Digital Project Manager Dreamland
Functie:

Dreamland heeft al 2 jaar op rij de beste speelgoed webshop van België. Als­­ Digital Project Manager til jij dreamland.be naar een nog hoger niveau met de verdere ontwikkeling van onze e-commerce activiteiten. Een boeiende job waarin je samenwerkt met specialisten uit andere vakgebieden!

Je realiseert mee verschillende projecten voor de verdere uitbouw van onze e-commerce activiteiten, zoals het online beschikbaar maken van orderhistorieken, de optimalisatie van reviews en ratings, het toevoegen van een track- en trace-functionaliteit … Kortom: een boeiende mix van taken die je technische en commerciële skills uitdaagt!

Wat doe je concreet?

Je stelt de doelstellingen, scope, benefits en business requirements van je projecten scherp.
Je volgt de projectontwikkeling en oplevering op bij elke stap. Je garandeert een kwalitatief resultaat en zorgt dat het resultaat in lijn ligt met de verwachtingen.
Je zorgt voor de realisatie en opvolging van de vastgelegde project benefits.
Je houdt je collega’s op de hoogte van het verloop van je projecten en stemt met hen af.
Je bent product owner van een aantal digitale tools en services. Je bewaakt het gebruik ervan, zorgt ervoor dat de juiste inzichten breder in de organisatie gedeeld worden en zorgt ook voor verdere ontwikkeling via een dedicated roadmap.
In sommige projecten neem jij het voortouw als dé projectmanager. In andere maak je dan weer deel uit van een groter projectteam als business lead. Zo werk je samen met vakspecifieke business experts, uit domeinen als analytics, SEO & SEA, copywriting … Ineens ook een zeer leerrijke omgeving voor jou!

Je werkt in Lot.

Profiel:

Ervaring – Je hebt een stevige digitale kennis opgebouwd in een vorige job en vult dit aan met het oog van een trendwatcher en commerciële inzichten. Je hebt affiniteit met project management en een gezonde interesse in marketing.
Doelgericht en hands-on – Het beoogde resultaat halen is je hoofddoel en hiervan wijk je niet af, ook wanneer een project de nodige uitdagingen of obstakels kent. Je steekt de handen dan ook met veel energie en enthousiasme uit de mouwen om een project te doen slagen. Eyes on the prize!
Gestructureerd – Je werkt zeer planmatig en weet jezelf en je project(en) goed te organiseren. Tezelfder tijd heb je de nodige flexibiliteit om snel op een probleem in te spelen.
Assertief en communicatief – Je staat stevig in je schoenen en neemt probleemloos de leiding over een projectteam. Je spreekt hierbij ook klare, maar diplomatische taal.
Kritische geest – Jij bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteit van het eindproduct. Je bent dus kritisch en blijft je projectteam continu uitdagen. Je laat je niet tegenhouden door eventuele beperkingen, maar denkt vanuit de opportuniteiten.
Teamplayer – Je kan zelfstandig en in team werken. In jouw job doe je beide!
Talenkennis – Je hebt een goede kennis van Nederlands, Frans en Engels. Zo kan je vlot met alle collega’s communiceren. 


Wij bieden:

Stimulerende werkomgeving – Je komt terecht in een dynamisch team en zit aan de bron van toffe, spannende projecten, want online shopping is de toekomst van retail!
Breed netwerk – In jouw job werk je met veel mensen samen die een andere expertise of achtergrond hebben dan jijzelf. Je bouwt bij ons in een mum van tijd een breed en boeiend netwerk uit.
Een voltijds contract en zekerheid – Dreamland maakt deel uit van Colruyt Group, een stabiele en groeiende familie van bedrijven.
Extralegale voordelen – Naast een aantrekkelijk loon krijg je ook heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en winstdeelname.
Lot
25358-21XI-UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/14133