Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

External Communication Specialist

External Communication Specialist

Touring
External Communication Specialist
Touring is een belangrijke speler in de wereld van mobiliteit en reizen. We informeren en staan onze klanten 24u/24 bij tijdens al hun verplaatsingen. Zowel in binnen- als buitenland. Een probleem? Dan staan wij daar. Want we willen dat onze klanten gerust zijn, zowel vóór als tijdens hun verplaatsingen. En dat kan alleen maar met een sterke partner aan hun zijde.
We werken heel graag aan de mobiliteit van morgen en zijn continu op zoek naar oplossingen. Innovatie vinden we heel belangrijk, maar ook menselijkheid en authenticiteit.
Past dit bij jouw waarden? Dan zijn we op zoek naar jou. Kom ons team versterken als…

Specialist externe communicatie

Jouw functie
- Je neemt actief deel aan de uitwerking en de realisatie van een communicatieplan. Je komt ook zelf graag met ideeën op de proppen.
- Je bereidt reclamecampagnes voor om klanten aan te trekken of te behouden. Je zorgt ervoor dat dit in het budget past en werkt zorgvuldig toe naar de opgestelde deadlines. Je brieft externe partners, analyseert kritisch de creatieve voorstellen en budgetten, coördineert de campagne en volgt deze op. Je analyseert nadien de resultaten en doet aanbevelingen.
- Je schrijft heel wat teksten en klantencommunicaties in het Nederlands (brieven, e-mails, sociale media, website,… ). Af en toe vertaal je ook vanuit het Frans. Je bent hét aanspreekpunt op vlak van copywriting en je beheert de tone-of-voice.
- Je waakt over de consistentie in communicatie en boodschappen. En dit op alle mediakanalen (online, brieven, e-mail,… ) en tijdens de hele levenscyclus van de klant. Je volgt en beheert de Brand guidelines.
- Je neemt actief deel aan brainstormings in teamverband en brengt je eigen ideeën aan.
- Je werkt mee aan de lancering en het beheer van sociale netwerken. Je zet ook mee wedstrijden op.
- Je werkt in teamverband. Je contacteert dagelijks andere afdelingen en projectmanagers, agentschappen en externe partners om info te vergaren en projecten op te volgen.
- Je volgt de trends en nieuwe technologieën op van de sector, digitale communicatie en sociale netwerken.
Jouw profiel
- Je bent tweetalig (Nederlands/Frans) met Nederlands als moedertaal. Een goede kennis van het Engels is mooi meegenomen.
- Je hebt een masterdiploma op zak in communicatie of marketing met minstens 3-5 jaar relevante ervaring, of een gelijkwaardige professionele ervaring. Kennis in grafische vormgeving is een plus.
- Je bent een krak in communicatie en hebt een groot hart voor taal. Je schrijft als de beste en je weet hoe je klanten moet aanspreken. Zowel in brieven als online.
- ‘Out of de box’ denken is voor jou je tweede natuur. Je creativiteit uit zich in heel wat nieuwe ideeën en oplossingen.
- Structuur en organisatie is voor jou vanzelfsprekend. Je respecteert deadlines, doelstellingen en budgetten. Je kan perfect een project van A tot Z beheren en tot een goed einde brengen.
- Je werkt heel graag samen met andere mensen. Je legt vlot contact met al je collega’s, je lach is aanstekelijk en je hebt een groot gevoel voor teamspirit. Tegelijkertijd kan je ook bijzonder goed zelfstandig werken en je plan trekken.
- De klant staat centraal, en dat weet je. Het is altijd jouw prioriteit.
- Verandering vind je boeiend. Je past je makkelijk aan en je voelt je op je gemak in nieuwe omgevingen.

Wij bieden je…
- Een boeiende functie in een aangename en stimulerende werkomgeving en lekkere koffie
- Een interne training, met regelmatige coaching achteraf
- Een marktconform salaris, aangevuld met heel wat extralegale voordelen
- De mogelijkheid om voor een succesvolle marktleider te werken
- De kans om steeds bij te leren en te evolueren dankzij opleidingen
- Een werkplaats die gemakkelijk bereikbaar is (dichtbij het Centraal Station in Brussel, Schuman en metrostation Kunst-Wet)

Lijkt dit verdacht veel op jou? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief door via www.touringjobs.be. We kijken uit naar je reactie!
Brussel
Lijkt dit verdacht veel op jou? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief door via www.touringjobs.be. We kijken uit naar je reactie!