Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Graphic Design Director

Graphic Design Director

Colruyt Group
Graphic Design Director
Functie:
CCX, het interne communicatiebureau van Colruyt Group, zoekt een Graphic Design Director. Voel je je aangesproken? Dan ben jij degene die de lead neemt in de vakexpertise rond graphic design, zowel off- als online. Bovendien help je het werk van onze graphic designers naar een hoger niveau te tillen.

Je komt terecht in het VAKteam van CCX, een no-nonsense team met getalenteerde collega’s.

Je takenpakket in een notendop:

Je steekt regelmatig de hoofden bij elkaar met de merklead, technology lead, concept lead, account directors en andere vakexperts, elk met hun eigen specifieke expertise, ervaring en skills. Vanuit jouw ervaring als senior graphic designer ben je eindverantwoordelijk voor het vakdomein grafische vormgeving, waar je perfect in thuis bent.
Je bent hét strategisch aanspreekpunt en creatief klankbord voor dienstchefs, afdelingschefs en andere leads bij CCX, alsook voor de directie van de verschillende businesses.  
Je bent een kei in het visualiseren van ideeën en je hebt zelf ook een duidelijke visie die je met ons deelt. Jouw einddoel? Graphic Design als vakdomein volwaardig op de CCX-kaart krijgen.
Design is more than making things look pretty, en dat weet jij maar al te goed. Jouw inzichtengedreven advies aan partners, collega’s en stakeholders slaat altijd de nagel op de kop.
Je staat de medewerkers van de CCX-teams bij met raad en daad. Je coacht de teams waar nodig om hen in hun vakexpertise nog sterker te maken en je ondersteunt ook opdrachten doorheen het hele proces met een scherpe blik.
Je definieert welke grafische expertise we nog missen binnen CCX en zet je schouders onder het ontwikkelen van o.a. opleidingen voor het borgen en uitdragen van kennis binnen het expertisegebied.
Je rapporteert aan de VAKteam-verantwoordelijke, zowel inhoudelijk als hiërarchisch.
De digitale versnelling in de communicatiewereld is je niet te snel af, integendeel je bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste trends en past ze gretig toe.

Je werkt in Halle, met de mogelijkheid om 1 à 2 dagen regionaal te werken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Met minstens 7 jaar ervaring op de teller als design director of in een gelijkaardige leidinggevende rol bij een creatief agency of designbureau, breng je frisse, creatieve ideeën en inzichten binnen in onze organisatie. Reclamecampagnes, digitale animaties, bannering, … Je bent van alle markten thuis.
Conceptueel & strategisch denken – Je beheert de kunst om een strategie om te zetten in doelgerichte, relevant en creatieve designs.   
Empathie & overtuigingskracht – Ook in uitdagende omstandigheden slaag je erin om teamleden te motiveren en alles op alles te geven tijdens een project. Je coacht en begeleidt hen op een mensgerichte manier.
Teamwork – Je bent een rasechte teamplayer. De CCX-collega’s kunnen altijd bij jou terecht, en je zit vaak samen met je collega-experts.
Communicatief sterk – Complexe materie zet jij moeiteloos om in een duidelijk verhaal. Presenteren en opleidingen geven doe je met het nodige zelfvertrouwen en enthousiasme.
Oplossingsgerichte mindset – Je denkt in challenges, maar meer nog in oplossingen. Opportuniteiten grijp je proactief aan en samen met de verschillende businesses ga je op zoek naar oplossingen.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, het Frans en het Engels, zodat je met je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.

Wij bieden:
Afwisseling – Reken op een boeiende job met veel inhoudelijke afwisseling en veel sociale contacten.
Uitdagende werkomgeving – Je werkt dagelijks in een open en inspirerende omgeving, met jong talent en ervaren experts.
Impact – Je levert een essentiële bijdrage aan het imago van de verschillende merken van Colruyt Group en je ziet snel het resultaat van je werk.
Opleiding – Je krijg in je eerste weken een grondige opleiding om je de job helemaal eigen te maken. Ook daarna kan je steeds rekenen op de hulp en feedback van je collega’s.
Zelfontplooiing – Bij Colruyt Group heb je een breed, creatief speelveld om je uit te leven en krijg je alle kansen om te groeien in je job.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.
Halle
28948 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17280