Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Head of Media

Head of Media

Colruyt Group
Head of Media
Functie:

Als head of media stippel je de overkoepelende mediastrategie voor Colruyt Group uit. Je neemt de lead bij strategische projecten rond media buying en werkt nauw samen met de marketingmanagers binnen onze groep. Een ongelooflijk boeiende job bij een van de grootste adverteerders in België!  Je gaat aan de slag in de afdeling Corporate Marketing en bouwt daar de mediacel verder uit. Jouw missie? Alle media-expertise binnen ons bedrijf centraliseren en een doordacht strategisch plan rond media-advertenties opstellen en uitrollen binnen de groep. Een opdracht waar je niet alleen voor staat! Je wordt omringd door media-experten en zal nauw samenwerken met de verschillende marketingmanagers van onze business operating units.

Wat je concreet doet?

Je creëert een overkoepelende mediavisie binnen Colruyt Group. Om de highlevel communicatiedoelstellingen te realiseren werk je samen met de verschillende marketingmanagers van onze winkelformules en afdelingen:

Je staat in voor het uitwerken, uitdragen en realiseren van de mediavisie op groepsniveau.  
Je initieert en ondersteunt strategische projecten rond media buying ter ondersteuning van de operating units.
Je neemt de lead bij strategische media-aanbevelingen, zowel op groepsniveau als op het niveau van de operating units (in samenwerking met de marketingmanagers).
Je verzorgt de communicatie en onderhandelingen met interne en externe partners.
Je onderhandelt contracten, smeedt nieuwe samenwerkingsverbanden en versterkt bestaande partnerships. Je blijft op de hoogte van trends, deelt je expertise en neemt het voortouw bij advies over mediastrategie.
Verwacht je aan een uitdagende en boeiende job. Je krijgt de kans om de mediastrategie binnen Colruyt Group mee vorm te geven en stevig op de kaart te zetten.

Je werkt in Halle.

Profiel:

Kennis en ervaring – Je hebt een masterdiploma en minstens tien jaar ervaring als head of media. Je kent het Belgische medialandschap en hebt een sterke kennis van marketingstrategie en media buying. Feeling met retail is een plus.
Analytisch en strategisch – Je bent ijzersterk in het analyseren van data en slaagt erin jouw inzichten te vertalen naar strategische adviezen. 
Innovatie – Je optimaliseert flows (zoals het uitrollen van mediaplannen bij onze interne partners) en hanteert een innovatieve multichannel-aanpak (offline, online, paid, owned, earned media).
People manager – Je beschikt over sterke leiderschapskwaliteiten en neemt je team op sleeptouw. Je stelt prioriteiten, geeft advies en overtuigt met je expertise.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans en/of het Engels is een plus.

Wij bieden:

Uitdaging en verantwoordelijkheid – Je bouwt verder mee aan de cel die alle mediakennis verzamelt. Dat geeft jou veel vrijheid én verantwoordelijkheid!
Breed netwerk – Je gaat aan de slag in een beursgenoteerd bedrijf en werkt samen met tal van operating units. Je legt ook extern vele contacten en blijft helemaal mee met wat beweegt in het medialandschap.
 Variatie – ‘s Ochtends een teammeeting, ’s middags onderhandelingen en ’s avonds naar een event. Als head of media heb je een goedgevulde agenda.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques en winstdeelname.

Contact:

Manon Koutstaal
Halle
27891 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16369