Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Management Assistant Sales & Marketing - Operations

Management Assistant Sales & Marketing - Operations

Carglass N.V.
Management Assistant Sales & Marketing - Operations
Als Personal Assistant van onze Sales & Marketing Director (80 %) en onze Operations Director (20 %), vorm jij een tandem met je directors met als doel de afdeling vlot te laten functioneren en de directors te ontzorgen.

Je bent verantwoordelijk voor het mail – en agendabeheer van de directors (afspraken, meetings, etc.). Voor Sales & Marketing volg je contracten en sponsoringsdossiers op. Voor beide departementen verwerk je facturen en zorgt voor de archivering, de correspondentie en het klassement. Je neemt als het ware deze zorgen uit handen van de directors, en zorgt ervoor dat hun planning vlot verloopt.

Vervolgens garandeer je de continue interne communicatiestroom binnen de afdeling Sales & Marketing en stelt allerhande teksten en communicaties op. Je ondersteunt inzake crisiscommunicatie & persrelaties. Je bewaart perscontactgegevens, je bent stand-by en je geeft eerste-lijnsantwoorden.

Je krijgt een boost van het zelfstandig organiseren van meetings, seminaries, events zowel intern als extern, vanaf het voorbereidingstraject tot de coördinatie ter plaatse. Je zoekt naar geschikte locaties, maakt prijsafspraken, regelt de catering en transport etc.

Tot je takenpakket behoort eveneens het maken van creatieve, commerciële presentaties op voor klanten-meetings (B2B) en events, waarbij je zowel de inhoud als de vorm verzorgt en mee bepaalt. Je maakt vertalingen op in het Nederlands, Frans en Engels. Je verbetert en controleert teksten/advertenties/enz.

Profiel
Je beschikt over een bachelor of masterdiploma, minstens 5 jaar ervaring in een ondersteunende functie of als PA en hebt voeling met Sales & Marketing.

Je bent een communicatietalent, zowel mondeling als schriftelijk, en dit in het Nederlands & Frans (perfecte tweetaligheid) en Engels. Daarnaast ben je zeer gedreven in MS Office (vooral powerpoint en Outlook). Indien nodig, kan je op je strepen staan.

Plannen, organiseren, opvolgen, controleren toveren een lach op je gezicht. Je werkt zeer nauwkeurig, gaat diplomatisch te werk en bent een betrouwbare, administratieve ondersteuning voor je directors.

Je blinkt uit in organisatietalent en je bent een ervaren (event)coördinator en in het prioritiseren van taken, ook onder hoge werkdruk.
Hoewel je perfect zelfstandig kan werken, geniet je er ook van om samen te werken met collega’s, partners, … om tot een mooi resultaat te komen. Je voelt je thuis in onze Carglass-familie, en hecht waarde aan wat we vanuit Carglass kunnen teruggeven aan de maatschappij rondom ons.
Tot slot beschik je ook over een rijbewijs B.

Aanbod
Een uitdagende job met eigen verantwoordelijkheden waar medewerkers en klanten centraal staan in een stabiel bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale sterke groep.

Groei met ons mee: continue investering in opleidingen en jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Samenwerken met spirit, drive, trots en plezier, dat zijn wij

Een marktconform salarispakket aangevuld met extra-legale voordelen o.a. maaltijdcheques, groeps – en hospitalisatieverzekering, 12 ADV dagen, Telewerk 2 à 3 dagen/ week met telewerkvergoeding
Hasselt
https://jobs.carglass.be/nl/vind-je-job/2021-66/personnal-assistant-sales-marketing-operations-mv