Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Market Manager handelaren en vakmannen

Market Manager handelaren en vakmannen

Gyproc - onderdeel van Saint-Gobain construction products
Market Manager handelaren en vakmannen
Een succesverhaal– dat maak jij van ons merk Gyproc . Jij bent commercieel verantwoordelijk voor de groei en omzet van jouw markt. Je zorgt voor het assortiment en de juiste marketingmix, die je haalt uit de klantenbehoefte en jouw graadmeter is hun tevredenheid. Je bewaakt het assortiment , de brandcommunicatie en de uniformiteit van de merken binnen jouw markt en gaat voor duurzaam partnership. Jij neemt de leiding in het assortiment, de oplossingen voor jouw doelgroep, de nodige training, communicatie en neemt je team en collega’s mee in de manier van klantbeleving.


Je maakt deel uit van het marketing team, dat betekent dat jij zorgt voor:

Beheer.
Je bent verantwoordelijk voor groei in omzet van jouw markt assortiment,

voor prijsstrategie, en concepten.
Je vertaalt dit alles in een concreet commercieel plan samen met de klant. Je werkt samen met de product managers

Plannen en analyseren. Je plant proactief jouw commercieel plan in lijn met de strategie, en zorgt op basis van klant- en marktinzichten voor juiste acties, assortiment en waarde propositie Innovatie. Je zoekt creatief naar nieuwe services, processen en technologieën ter verbetering van de klantbeleving

Communicatie. Je bent de verbindende factor tussen de product managers, training & communicatie. Je werkt mee aan communicatie- en mediaplan, ondersteunt collega’s van verkoop en houdt voortdurend en efficiënt contact met alle stakeholders. Je werkt samen met een team van demonstrateurs die instaan voor trainingen en instore acties.


Wat je meebrengt

Wij zoeken een enthousiaste marketeer met zin voor initiatief, en klant georiënteerd. Resultaatsgericht samenwerken is cruciaal, daarom moet je ook helder en open durven communiceren.

Andere voorwaarden zijn: Master in communicatie/ marketing, ervaring in market management is een pluspunt. Gestructureerd en innovatief; affiniteit met digitale services Je kan zelfstandig projecten opzetten en opvolgen. Meertalig NL/FR


Wat wij je bieden

Als Market manager bij Gyproc krijg je een voltijds contract in een moderne werkplek waar collegialiteit, innovatie en professionele ontwikkeling centraal staan. Interesse? Mail Els.Descheemaeker@saint-gobain.com (CMO) of Karen.Verbeuren@saint-gobain.com (HR) met jouw kandidatuur of claim je werkplek!

neem een kijkje op
www.ruimtevoortalent.be
Kallo - Antwerpen
www.ruimtevoortalent.be