Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketeer Bio-Planet

Marketeer Bio-Planet

Colruyt Group
Marketeer Bio-Planet
Functie:
Lekker, gezond en bewust consumeren, dat is de belevenis van klanten van Bio-Planet. Als marketeer draag je ertoe bij dat wij steeds dichter bij onze klanten komen. Dat doe je door eigenaarschap op te nemen over onze communicatiekanalen en de content die we delen. Een inhoudelijk boeiende job!Je gaat aan de slag in het team marketingcommunicatie van Bio-Planet, een klein maar fijn team van 5 collega’s. Samen zorgen jullie voor een sterke positionering van ons merk in interne en externe communicatiekanalen.

Wat doe je concreet?

Je zet content campagnes op. Denk bijvoorbeeld aan product content, waarbij je het verhaal achter een nieuw product vertelt, of aan onze boeiende duurzaamheidsinitiatieven. Je volgt campagnes van a tot z op en gebruikt hiervoor de juiste communicatiekanalen. Soms ben je ook betrokken bij nationale acties of campagnes.
Je bent onze sociale media-specialist. Je beheert zowel het kanaal zelf (trends, langetermijnevolutie, analyse, planning, …) als de content die erop komt. Je weet als geen ander hoe je voor interactie zorgt met én tussen onze klanten.
Je draagt bij tot het communicatieplan. Welke doelgroep willen we aanspreken en met welke boodschap? Jij denkt hier mee over na en bedenkt high level campagne-ideeën.
Om je campagnes te realiseren, werk je samen met ons interne communicatiebureau (CCX). Ze kunnen bij jou terecht voor een heldere briefing en een antwoord op hun vragen. Je volgt de uitwerking nauw op, met feeling voor het grafische en het creatieve.
Je werkt in Lot en kan tot twee dagen per week telewerken.

Profiel:
Kennis en ervaring – Je hebt een bachelor- of masterdiploma in marketing en je hebt minstens 5 jaar ervaring in een marketingfunctie.
Planning en structuur – Je organiseert je werk zelfstandig en volgt een gestructureerde aanpak. Verschillende projecten tegelijkertijd beheren? Voor jou geen probleem, je houdt het overzicht en kan om met een volle agenda.
Goed samenwerken – Je werkt graag samen met anderen, weet je collega’s te inspireren en deelt kennis. Wanneer dat nodig is, vind je een compromis. Je bent proactief en trekt de kar.
Vernieuwing – Je weet wat er leeft in de wereld van marketing en volgt trends op de voet. Op basis hiervan breng je proactief nieuwe ideeën en inzichten aan.
Creativiteit en taalgevoel – Mee brainstormen over concepten en een communicatieplan? Dat zie je helemaal zitten. Ook content creëren is volledig je ding. Je kruipt graag in je vlotte pen en weet een boodschap op de juiste manier over te brengen.
Talenkennis - Je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Frans en/of het Engels is een plus.

Wij bieden:
Duurzaamheid – Je bouwt mee aan de toekomst van bewust consumeren in België.
Afwisseling – Geen enkele dag is dezelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.
Groeikansen – Je kan bij Colruyt Group heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een bedrijfswagen.

contact:
Manon Koutstaal
Halle
28937 - 21XI - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/17366