Blijf op de hoogte van de belangrijkste insights uit de sector

Maak account

Marketeer Colruyt Group Academy

Marketeer Colruyt Group Academy

Colruyt Group
Marketeer Colruyt Group Academy
Functie:

Colruyt Group Academy organiseert inspirerende workshops voor particulieren én opleidingen voor medewerkers van Colruyt Group. Als marketeer bedenk je sterke communicaties en concepten om beide doelgroepen te bereiken. Een boeiende job voor een marketeer met een hart voor (e-)learning.   Als marketeer bij Colruyt Group Academy hou je de vinger aan de pols van nieuwe trends op het vlak van (e-)learning, (digitale) workshops en marketing. Je bedenkt sterke communicaties en commerciële plannen op basis van onze strategische doelen. Daarbij hou je rekening met onze twee doelgroepen (consumenten en medewerkers) en speel je gepast in op de wensen en behoeften van de verschillende profielen binnen elke doelgroep.

Bij Colruyt Group Academy vernieuwen we permanent ons aanbod, met veel aandacht voor digitale opleidingen en workshops. Tijdens het uitwerken van projecten krijg je de lead, maar je steekt net zo graag zelf de handen uit de mouwen. Samen met ons intern communicatiebureau ga je aan de slag: je werkt aan originele concepten voor campagnes en helpt die tot in het kleinste detail uitwerken.

Met je nieuwsgierigheid en gedrevenheid ben je een absolute aanwinst voor ons dynamische team. Je volgt (digitale) evoluties op de voet, waardoor het je nooit aan vernieuwende inzichten ontbreekt. Je bent creatief, tactisch én analytisch en bent zo in staat om je ideeën om te zetten in concrete (actie)plannen.

Je werkt in Halle.

Profiel:

Kennis en ervaring – Je hebt al een eerste marketingervaring achter de rug en je hebt voeling met trainingen en opleidingen voor medewerkers. Je hebt een goede kennis van digital marketing.
Innovatief communiceren – Dankzij je goede kennis van (digitale) communicatiekanalen én je inzicht in trends en doelgroepen behaal je snel het gewenste resultaat.
Flexibel organiseren – Je bent een ondernemer die georganiseerd en flexibel is. Je kan actieplannen uitdenken en opstarten, maar je gaat ook gepast en oplossingsgericht om met onverwachte situaties. Je staat open voor verandering en denkt out-of-the-box.
Communicatief sterk en doelgericht – Je kan een briefing duidelijk structureren en projecten aansturen. Daarbij hou je altijd de uiteindelijke klant in het achterhoofd. Je denkt in oplossingen en durft uit te komen voor je mening.
Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands en Frans, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.

Wij bieden:

Veel afwisseling – Je werkt samen met tal van experts en krijgt zo de kans om binnen en buiten Colruyt Group een breed netwerk uit te bouwen.  
Permanente leermogelijkheden – Je leert dagelijks bij. En natuurlijk krijg je ook zelf de kans om te genieten van ons ruime aanbod opleidingen voor persoonlijke en professionele groei.
Eigen initiatief – Je krijgt de kans om zaken vast te pakken en pionierswerk te verrichten. Je werkt op lange termijn, maar ziet snel de impact van jouw werk.
Aantrekkelijk loonpakket – Boven op een aantrekkelijk loon krijg je extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname en een wagen.
Halle
28057 - 2HKD - UBA
https://jobs.colruytgroup.com/nl/v/16501